INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Adrian Ursea, debut la Nice! Egal după 5 eșecuri la rând: „Nu pot fi bucuros la 0-0” » L-a titularizat pe Flavius Daniliuc

Adrian Ursea, la Reims - Nice 0-0 // foto: Imago
Adrian Ursea, la Reims - Nice 0-0 // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2020 11:54 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 17:36

La 53 de ani, Adrian Ursea a debutat ca antrenor în Top 5 Europa. Cu Flavius Daniliuc în premieră titular în Ligue 1, Nice a făcut 0-0 la Reims și e pe locul 11 în Ligue 1.

După cinci înfrângeri consecutive în campionat și Europa League, cu o apărare complet depășită, de patru ori primind trei goluri și o dată două, acest 0-0 reușit de Nice la Reims e un pas înainte. Mai ales în centrul defensivei a ieșit în evidență Flavius Daniliuc. 

„Și-a impus înălțimea și forța, mai ales în jocul aerian, iar interpretarea corectă a jocului l-a ajutat. Evoluție solidă pentru un puști de 19 ani care de-abia descoperă lumea profesionistă”, l-a caracterizat Nice Matin pe stoperul de 1,88 m, aflat la prima titularizare și primul meci complet în Ligue 1. Flavius Daniliuc a fost apreciat de fanii lui Nice pentru evoluția sa și, la final, a fost ales jucătorul meciului.

Adrian Ursea, după debutul ca „principal” la Nice: „Nu pot fi bucuros după un 0-0”

Adrian Ursea, 53 de ani, debutant pe banca unei echipe din Top 5 Europa și care nu mai antrenase până acum decât la Servette Geneva, nu era prea mulțumit. „Jucăm să înscriem și să câștigăm. Nu pot fi bucuros după un 0-0”, a afirmat fostul fotbalist de la Petrolul și Victoria în L'Équipe. 

Totuși, la doar două zile după ce a fost numit în locul lui Patrick Vieira și cu două ședințe de pregătire, „trebuie în primul rând să le redau încrederea jucătorilor, iar acest punct poate avea un efect pozitiv asupra lor. Mi-a plăcut că au dat totul și au jucat ca o echipă”.

6a fost nota primită de Flavius Daniliuc în L'Équipe și Nice Matin

Un nou staff tehnic, un alt tip de încălzire înaintea meciului, schimbări la executarea loviturilor libere. Suficiente lucruri noi. Nu trebuie să fie prea multe modificări peste noapte, ar fi greu de asimilat de către jucători - Adrian Ursea, antrenor Nice

Citește mai multe știri despre stranieri:

Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia după primul gol la Cagliari: „Intuiție și execuție frumoasă” » Ce note a primit

Ladislau Boloni, după prima victorie importantă la Panathinaikos: „Diagnosticul pus de mine la început a fost corect”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează