INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia după primul gol la Cagliari: „Intuiție și execuție frumoasă” » Ce note a primit

Răzvan Marin (stânga), după golul marcat în Verona - Cagliari 1-1 // foto: Imago
Răzvan Marin (stânga), după golul marcat în Verona - Cagliari 1-1 // foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2020 10:39 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 10:46

Răzvan Marin (24 de ani) are note bune în presa italiană, după primul gol în Serie A, în Verona - Cagliari (1-1), 7 în Corriere dello Sport și 6,5 în Gazzetta.

Cagliari a scos remiza la Verona (1-1) și datorită primului gol marcat în Serie A de Răzvan Marin. Internaționalul român a fost lăudat pentru cele 83 de minute bifate cu Hellas. „Destul de continuu la mijloc, frumoasă intuiție și execuție la gol”, remarcă Gazzetta dello Sport, care i-a acordat nota 6,5. Doar colegul João Pedro a luat mai mult (7) de pe teren. Corriere dello Sport i-a dat chiar 7!

Răzvan Marin, „antidot la criză”

„Reușita lui Marin a răsplătit reacția energică a sarzilor. Românul, într-un rol inedit de goleador, s-a dovedit antidotul situației de criză a echipei lui Di Francesco pe «Bentegodi». Și Cagliari a scos astfel al optulea punct din 12 pornind cu dezvantaj pe tabelă”, a explicat și cotidianul din Roma.

Răzvan Marin, primul gol în Serie A

„Sunt foarte bucuros pentru primul meu gol, dar și pentru echipă, care a jucat bine în a doua repriză. Am făcut un meci mare și trebuie să continuam în aceeași linie. Un egal e echitabil azi. Am încredere în Di Francesco. 

Poziția mea pe teren? Mă simt foarte bine atât că mijlocaș, cât și ca om în fața apărării. Sunt la dispoziția antrenorului. Îmi dedic golul în primul rând mie, că trecuse ceva timp de când nu mai marcasem, și apoi familiei”, a declarat Răzvan Marin, pentru Sky Sports Italia. 

VIDEO. Golul lui Răzvan Marin în Verona - Cagliari 1-1

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ladislau Boloni, după prima victorie importantă la Panathinaikos: „Diagnosticul pus de mine la început a fost corect”

Ce au făcut stranierii în Europa League » 5, OUT din competiție! Pentru ce luptă joi Ianis Hagi, Tătărușanu și Stanciu

Playtech: Florin Busuioc, UMILIT public de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează