INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AEK ATENA - PANATHINAIKOS 1-2

Ladislau Boloni, după prima victorie importantă la Panathinaikos: „Diagnosticul pus de mine la început a fost corect”

Ladislau Boloni și jucătorii săi au învins-o pe AEK // foto: Facebook @ Panathinaikos
Ladislau Boloni și jucătorii săi au învins-o pe AEK // foto: Facebook @ Panathinaikos

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2020 10:29 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 10:37

Ladislau Boloni (67 de ani) a găsit și medicamentele potrivite pentru Panathinaikos, care începe să joace bine și să câștige. Duminică, au învins cu 2-1 pe terenul lui AEK Atena

„În sfârșit, o seară în care, după mult timp, totul a mers perfect la Panathinaikos. Alegerile antrenorului, planul său, implicarea jucătorilor, totul, până la cel mai mic detaliu. Și, ce este mai important, Laszlo Bölöni a avut o echipă perfect pregătită mental”, a remarcat jurnalistul grec Nikos Athanasiou, de la Gazzetta.

Ladislau Boloni: „Mi-am lustruit bine pantofii de Moș Nicolae”

Pe 19 octombrie, antrenorul a fost chemat de urgență pentru a-i salva pe atenieni. Și, după aproape două luni, verzii, care nu puteau bate pe nimeni în primele cinci etape, având două înfrângeri și trei egaluri, câștigă pe terenul lui AEK, 2-1, cea mai importantă victorie din acest campionat.

„Mi-am lustruit bine pantofii de Moș Nicolae, acum primesc și cadourile”, zâmbea Loți, dar așteaptă mult de la jucători: „E fericire în vestiar, dar voi întrerupe această sărbătoare, spunându-le băieților că un succes în deplasare contează doar dacă e dublat de încă unul acasă”. 

Și se întreba „ce să fac pentru a lega prima repriză împotriva lui AEK Atena cu cea de-a doua cu Olympiakos”. Atunci ar fi ideal. Cu Oly, a pierdut în cele din urmă, 0-1, dar, după pauză, a presat nonstop campioana în 45 de minute foarte bune.

Ladislau Boloni: „A fost victoria de care aveam nevoie”

Bölöni simte că Panathinaikos e în ascensiune: „Aceasta a fost victoria de care aveam nevoie. Am demonstrat că putem juca la nivelul lui Olympiakos și AEK, echipe de cupele europene. Și mai dovedește ceva. Că diagnosticul pus de mine la început a fost corect. Am găsit și medicamentele de care avem nevoie”. Mai are un meci dificil în acest sfârșit de an. Peste două săptămâni, cu PAOK la Salonic.

5este locul ocupat de Panathinaikos, cu 15 puncte în 11 etape (4 victorii și 4 eșecuri, golaveraj 11-10)

4 succese,două înfrângeri și un egal are echipa ateniană de la numirea lui Loți Bölöni (golaveraj 8-5)

VIDEO. Dani Coman despre marile greșeli ale carierei: „Boloni era la Sporting și îmi făcuse o ofertă, nu trebuia să vorbesc cu anumite persoane”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ce au făcut stranierii în Europa League » 5, OUT din competiție! Pentru ce luptă joi Ianis Hagi, Tătărușanu și Stanciu

Răzvan Marin și-a ales poziția preferată din teren » Mesaj pentru antrenorul lui, după golul superb din Verona - Cagliari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează