INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, nervos după victoria din campionat: „Urăsc flash-interviurile de după meciuri și urăsc mercato”

Răzvan Lucescu. Foto: Captură YouTube
Răzvan Lucescu. Foto: Captură YouTube

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 14:50 / Actualizat luni, 28 august 2023 14:50

Chiar dacă are un start de sezon aproape perfect cu PAOK, Răzvan Lucescu (54 de ani) e agitat. Ultimele zile ale ferestrei transferurilor îl neliniștesc, „pentru că se poate întâmpla orice”, și discuțiile-blitz cu jurnaliștii de la sfârșitul partidelor îl enervează, pentru că e întrebat tot despre mercato.

Răzvan Lucescu a pornit în plin sprint acest sezon. Neînvins, cu trei victorii și două egaluri în Europa, golaveraj 9-2, aproape de grupele Conference League după 2-1 în deplasare cu Hearts, cu două succese în campionat (5-1), PAOK e în ascensiune.

Scandal intern la Dinamo! Zăvăleanu, deranjat de declarațiile lui Burcă și Nicolescu, încearcă o mediere cu cei de la Arcul de Triumf + Ce variante de stadion are Dinamo
dinamo
Scandal intern la Dinamo! Zăvăleanu, deranjat de declarațiile lui Burcă și Nicolescu, încearcă o mediere cu cei de la Arcul de Triumf + Ce variante de stadion are Dinamo

Răzvan Lucescu: „Mă irită”. A râs, dar nu glumea

Dar antrenorul are încă motive de supărare. Două îl macină mai mult decât celelalte: mercato, în special ultimele zile, când lotul echipei se poate modifica, și flash-interviurile pe care trebuie să le dea imediat după meciuri, întrebările fiind legate tot de piața transferurilor.

După 2-1 acasă, în fața Kifisiei, în liga elenă, Lucescu a declarat la microfonul televiziunii NOVA: „Două lucruri mă irită. Interviurile de la sfârșitul partidelor și ferestrele de transferuri”. A râs, lăsând de înțeles că glumește, însă a continuat și la conferința de presă, fără să mai zâmbească.

Răzvan Lucescu tocmai a primit o întărire de la Benfica

„Ce am spus ultima dată despre mercato e adevărat. Mai sunt doar câteva zile și totul este posibil. Urăsc două lucruri. Urăsc perioada de transferuri, mai ales ultimele zile, și urăsc interviurile de după jocuri, aceste flash-interviuri".

Tehnicianul, 54 de ani, a primit recent un nou jucător, Soualiho Meïte, 29 de ani, mijlocaș central francez împrumutat în actuala stagiune de la Benfica.

I se alătură și Marcos Antonio lui Răzvan Lucescu?

Răzvan speră ca PAOK să mai transfere un mijlocaș, mai important, brazilianul Marcos Antonio, de la Lazio. Potrivit presei elene, conducătorii clubului sunt optimiști, au o înțelegere cu jucătorul și sunt convinși că vor ajunge la un acord cu oficialii italieni, care vor să se despartă de sud-american după ce l-au adus pe Matteo Guendouzi (Marseille).

Totuși, pentru Marcos se luptă și două dintre marile grupări ale Turciei, Galatasaray și Fenerbahce, ambele într-o puternică expansiune, intens implicate în această vară pe piața transferurilor. 

Citește și:

Dan Șucu, luptă deschisă cu FCSB în mercato: „I-ar fi mai bine cu Bergodi antrenor”

U Cluj a ofertat antrenorul-revelație din Liga 2: „Probabil așa a fost mai bine”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează