INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PANAITOLIKOS - PAOK 1-2

Răzvan Lucescu și-a găsit noul talisman la PAOK: „Îl voi purta până în ultima mea zi aici, în mai 2024”

Răzvan Lucescu și-a găsit noul talisman la PAOK // sursa foto: Imago
Răzvan Lucescu și-a găsit noul talisman la PAOK // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 23 septembrie 2021 10:36 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 10:49

Răzvan Lucescu (52 de ani) a îmbrăcat un hanorac gri la toate cele patru meciuri jucate de PAOK în deplasare. Le-a câștigat pe toate. Căciula sa gri, purtată la eventul din 2019, a ajuns la magazinul clubului.

După o înfrângere surprinzătoare, 0-1 acasă cu Giannina, PAOK a învins de două ori în deplasare în campionat: 1-0 cu Asteras și 2-1 miercuri, cu Panaitolikos.

Răzvan Lucescu: „Vine iarna. Va trebui să sufăr, dar voi suferi”

Jurnaliștii greci au observat că la toate cele patru meciuri jucate de echipa sa departe de Salonic, Răzvan Lucescu a purtat același hanorac gri. Și alb-negrii au câștigat de fiecare dată, 2-0 la Rijeka și în Gibraltar, contra lui Lincoln, pe lângă cele două victorii din liga elenă.

L-au întrebat pe antrenor dacă va mai îmbrăca acest hanorac în timpul partidelor. A răspuns cu umor: „Da, până în ultima mea zi aici, în mai 2024! Numai în deplasare. 

Vine iarna și voi căuta să-mi iau și ceva mai gros pe mine, pentru că acest hanorac nu e de iarnă. Va trebui să sufăr, dar voi suferi, pentru că nouă ne place să suferim ca să câștigăm meciurile”.

Răzvan Lucescu și-a găsit noul talisman la PAOK: „Îl voi purta până în ultima mea zi aici, în mai 2024”
Răzvan Lucescu și hanoracul norocos

Răzvan Lucescu: „Trebuie să-mi găsesc o nouă căciulă”

În sezonul 2018-2019, când Răzvan a cucerit eventual campionat-cupă la PAOK, purta o căciulă gri. Atât de des încât i-a devenit talisman și, în cele din urmă, căciula gri a ajuns pe rafturile magazinului clubului. Putea fi cumpărată de fani.

Cu doi ani în urmă, rememorează site-ul gazzetta.gr, o fetiță i-a cerut căciula în timpul sărbătorii ce a urmat câștigării Cupei Greciei, și Lucescu i-a făcut-o cadou. „Trebuie să-mi găsesc o nouă căciulă”, a zâmbit el în primăvară, la întoarcerea la PAOK.

Hanoracul gri pare noul talisman. Până acum, i-a purtat noroc tehnicianului.

VIDEO Răzvan Lucescu, poveste amuzantă cu Marica: „M-a sunat și am rămas blocat”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mama lui Cristiano Ronaldo a spus unde și-ar dori ca fiul său să-și încheie cariera

Juventus, prima victorie în Serie A de la plecarea lui Ronaldo! Cum arată clasamentul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
persanu
persanu  •  23 Septembrie 2021, 13:13

Razvan este apreciat ca si tatal sau de oamenii din afara ... de noi a fost hulit ... si bine ar face sa nu se intaorca inapoi in mocirla asta. Asta chiar daca a ajuns la natioanal prea devreme la fel ca Radoi . Dpmdv nu poti pune selectioneri oameni care n-au castigat un titlu in viata lor , pai daca nu ai reusit o strategie pe termen lung , cum sa reusesti o strategie pe termen scurt ??? Pe Burleanu l-am admirat pana la numirea lui Radoi , si poate cu regrete la numirea lui Iordanescu dar cu apreciere cand la numit pe Daum. Dar sa-l numesti pe Radoi care a preluat echipa de la Isaila ... la u21 ... si sa ai impresia ca e antrenor ... s-a vazut ce antrenor mare e Radoi. . . si Mutu la fel. Fostii jucatori sunt pretentiosi , vor echipe din prima Liga de parca li se cuvine. Sa nu uitati un lucru , dezastrul in fotbalul romanesc l-au adus ultimele generatii de fosti jucatori care se afla de ani buni in antrenorat si in conducerile cluburilor. Ei sunt specialistii nostrii , pe vremea cand la echipe aveam antreori de varsta a treia aveam rezultate , sa tineti minte bine asta ...

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Septembrie 2021, 11:35

Răzvan s-a schimbat mult în ultimii ani, e mult peste perioada când era selecționer. Succes!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează