INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Acord total pentru Răzvan Marin » Împrumut pentru un sezon cu drept de cumpărare

Răzvan Marin, Foto: Imago Images
Răzvan Marin, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 26 iunie 2022 14:09 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 14:35

După două sezoane la Cagliari, Răzvan Marin (26 de ani) a fost cedat până în iunie 2023 la Empoli, echipă de Serie A, care îl poate transfera definitiv plătind la anul 7 milioane de euro.

Cagliari a retrogradat, dar Răzvan Marin nu va evolua în proximul sezon în Serie B. După doi ani în Sardinia, mijlocașul român, cumpărat cu 10 milioane de euro de la Ajax, își face bagajele și părăsește insula. Dintre ofertele pe care le-a avut a ales să se transfere la Empoli, ocupanta locului 14 în Serie A, în campionatul trecut. 

L-a vrut Salernitana, la începutul anului și a refuzat, a avut și alte propuneri vara trecută, Milan, Roma și Lyon, numai că gruparea rossoblu a ținut la preț, iar acum cota „tricolorului” e în scădere.

Rapid și-a luat portar de la CSA Steaua, iar ultrașii „militarilor” au început scandalul: „E tipul de management din cauza căruia l-am pierdut și pe David Popovici”
TRANSFER
Rapid și-a luat portar de la CSA Steaua, iar ultrașii „militarilor” au început scandalul: „E tipul de management din cauza căruia l-am pierdut și pe David Popovici”

Răzvan Marin, anunțat în câteva zile la Empoli

Cagliari a încercat să-l vândă și a cerut 10 milioane de euro, pentru a-și scoate banii investiți în 2021, însă toscanii au refuzat, preferând să-l ia sub formă de împrumut. Dacă vor fi mulțumiți și jucătorul de 26 de ani se va acomoda în tricoul albaștrilor, va exista și dreptul de a-l cumpăra, negociat la suma de 7 milioane de euro, după cum scrie L'Unione Sarda. 

Puțin peste jumătate din actuala sa cotă de piață de pe Transfermarkt! „Acordul este total, ultimele detalii au fost reglate, anunțul oficial urmând a fi făcut săptămâna viitoare”, scrie presa italiană.

„Răzvan Marin, un element important”

După ce se va întoarce din vacanță, Marin va efectua vizita medicală și va semna contractul cu Empoli. „Interesul nostru a fost mare și îl considerăm un element important pentru a-l înlocui pe Asllani”, a declarat directorul sportiv Pietro Accardi. 

12 milioane de euroeste cota lui Răzvan Marin, potrivit Transfermarkt, în scădere de la 15 milioane acum un an. E cel mai valoros „tricolor”

Mijlocașul albanez a fost vândut la Inter cu 14 milioane de euro. Marin era al doilea cel mai valoros fotbalist din lotul insularilor, după uruguayanul Nahitan Nandez, evaluat la 13 milioane. În 76 de meciuri la Cagliari, a reușit 4 goluri și 12 pase decisive, primind 11 cartonașe galbene și unul roșu.

Ladislau Boloni: „Știu ce trebuia să facă Răzvan Marin la Ajax”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Miliardarii de la Newcastle s-au dezlănțuit pe piața transferurilor » 37 de milioane de euro pentru un fundaș central

Guardiola și Klopp, luați la rost: „Muncitorii din fabrici cu 1.000 de euro salariu lunar să se plângă, nu ei”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
aberescu
aberescu  •  26 Iunie 2022, 22:47
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 26 Iunie 2022, 16:01

Empoli e o echipa bazata.

Blazată.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  26 Iunie 2022, 16:01

Empoli e o echipa bazata.

boreal47
boreal47  •  26 Iunie 2022, 15:40
Postat de befree pe 26 Iunie 2022, 14:40

Parol ca Empoli retrogradeaza sezonul viitor?

Eu merg la pariul tau! Ce rai suntem....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează