INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Reacția lui Marcus Rashford după mesajele rasiste ale propriilor fani: „Sunt un bărbat negru și sunt mândru de asta”

Marcus Rashford (23 de ani) FOTO IMAGO
Marcus Rashford (23 de ani) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 11:47 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 12:13

Marcus Rashford (23 de ani) a primit mesaje rasiste în urma meciului celor de la Manchester United cu Arsenal, iar tânărul atacant al „diavolilor roșii” a refuzat să facă publice conversațiile.

Marcus Rashford a fost discriminat în mediul online de propriii fani, iar după meciul cu Arsenal a postat un mesaj pe Twitter în care englezul a explicat ce a pățit.

Marcus Rashford: „Sunt un bărbat negru și sunt mândru de asta”

„Umanitatea și rețelele sociale se află în cea mai urâtă perioadă. Sunt un bărbat negru și sunt mândru de asta în fiecare zi. Nimeni sau niciun comentariu nu mă face să mă simt diferit. Îmi pare rău dacă așteptați o reacție dură, dar pur și simplu nu o veți obține de la mine. Nu voi publica capturile cu mesajele. Ar fi un gest iresponsabil din partea mea” a scris Marcus Rashford pe contul său de Twitter.

Manchester United, „remiză albă” cu Arsenal

Marcus Rashford a fost titular în formația antrenată de Ole Gunnar Solskjaer, dar Manchester United nu a reușit să se impună pe Emirates Stadium împotriva celor de la Arsenal. Trupa de pe Old Trafford a stabilit un nou record în istoria clubului: este neînvinsă în ultimele 18 meciuri disputate în deplasare în Premier League.

Anthony Martial și Alex Tuanzebe, episod asemănător în urmă cu o săptămână

În urmă cu o săptămână, după înfrângerea celor de la Manchester United cu „lanterna roșie” din Premier League, Sheffield United, Anthony Martial și Alex Tuanzebe au fost victimele unui atac asemănător pe rețelele de socializare.

VIDEO. Marcus Rashford: „Wayne Rooney m-a ajutat să devin mult mai matur”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ronald Koeman surprinde înainte de meciul cu Athletic Bilbao: „Barcelona nu are șanse să câștige vreun trofeu”

Ianuarie, lună de coșmar pentru Real Madrid » 6 momente dureroase pentru campioana Spaniei în acest început de an

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  31 Ianuarie 2021, 19:41

BRAVO! Felicitari! Asa trebuie sa reactionez un OM adevara... nu cum procedeaza unii care se simt jigniti. Nu inteleg faptul ca nu culoarea defineste omul ci il deosebeste de altii. Merita respectat acest OM!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează