INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Derby fără goluri în Premier League » Manchester United, un nou record! Arsenal, început de an excelent

Arsenal 0-0 United FOTO IMAGO +20   FOTO
Arsenal 0-0 United FOTO IMAGO

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 08:09 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 08:27

Partida dintre Arsenal și Manchester United s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în runda #21 din Premier League.

Manchester United nu a reușit să se impună pe Emirates Stadium împotriva celor de la Arsenal și este pentru a treia oară în ultimele patru runde când trupa lui Ole Gunnar Solskjaer nu câștigă.

Edinson Cavani și Alexandre Lacazette, cele mai mari ocazii

Edinson Cavani a fost integralist și nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, deși a avut două ocazii uriașe. Edinson Cavani a fost servit excelent în careul „tunarilor”, de Fred și Aaron Wan-Bisaka, dar atacantul uruguayan nu a reușit să înscrie în poarta lui Bernd Leno.

Arsenal putea da lovitura în a doua repriză, dar șutul lui Alexandre Lacazette din lovitură liberă a nimerit bara porții lui David De Gea, iar episodul cu numărul 235 dintre cele două rivale s-a încheiat cu o „remiză albă”.

Un nou record stabilit de Manchester United

În etapa trecută, Manchester United a pierdut pe Old Trafford cu „lanterna roșie” din Premier League, Sheffield United, scor 2-1, iar rivala din oraș, Manchester City, se află pe primul loc în clasament, la trei lungimi distanță de „diavolii roșii” și cu un meci mai puțin disputat.

Formația antrenată de Ole Gunnar Solskjaer nu a câștigat partida cu Arsenal, dar a stabilit un nou record în istoria clubului: este neînvinsă în ultimele 18 meciuri disputate în deplasare în Premier League.

Arsenal, neînvinsă în 2021 în Premier League

Arsenal se află într-o perioadă în care trupa antrenată de Mikel Arteta dă semne de revenire în formă, după un început dezolant de sezon. „Tunarii” au cinci victori în ultimele șapte etape și sunt neînvinși în 2021 în Premier League.

Martin Odegaard, împrumutat de la Real Madrid în acest mercato de iarnă, a debutat în tricoul lui Arsenal, când a fost introdus pe teren de Mikel Arteta, în locul mijlocașului Emile Smith Rowe, în minutul 83.

FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
+16 FOTO

Mikel Arteta și Ole Gunnar Solskjaer, mulțumiți de jocul echipei

Sunt mulțumit de acest rezultat. Cred că și eu și Ole Gunnar Solskjaer ne gândim că am fi putut câștiga această partidă. Trei dintre cei mai buni jucători nu au putut evolua astăzi și cred că asta a contat, dar sunt mulțumit de evoluția din teren a fotbaliștilor. În repriza a doua, ne-am creat câteva șanse de gol pe care nu am reușit să le fructificăm.

Mikel Arteta, manager Arsenal

Când mă uit în spate, la partidele cu Arsenal, Chelsea, City și Liverpool, văd că ne-am apărat bine și nu am acordat prea multe șanse, dar trebuie să începem să înscriem. Avem jucători care pot să marcheze, dar nu prea au reușit în ultimul timp. Cred că am controlat jocul în prima repriză, când ne-am creat două șanse uriașe de a marca.

Ole Gunnar Solskjaer, manager Manchester United

VIDEO. Rezumatul partidei Arsenal - Manchester United 0-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu, umilit în Supercupa Arabiei Saudite

Real Madrid, șocată de Levante pe teren propriu! Campioana pierde teren în lupta la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează