INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid, șocată de Levante pe teren propriu! Campioana pierde teren în lupta la titlu

Real Madrid - Levante 1-2 // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Real Madrid - Levante 1-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 19:55 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 20:33

Real Madrid a fost învinsă de Levante pe teren propriu, scor 1-2, în etapa cu numărul 21 din La Liga.

Gazdele au început cu stângul meciul disputat pe stadionul „Alfredo di Stefano” din Madrid. În minutul 9, fundașul central Eder Militao a fost eliminat după ce a doborât un adversar în preajma careului de 16 metri. Inițial Militao primise galben, dar după ce a revăzut faza, „centralul” David Medie Jimenez a schimbat culoarea cartonașului, considerând că faultul a fost făcut din poziție de ultim apărător, într-o situație periculoasă de gol.

+6 FOTO

În inferioritate numerică, Real Madrid a marcat, doar 4 minute mai târziu. Marco Asensio, lăsat singur cu portarul după o pasă de geniu a lui Toni Kroos, a finalizat la colțul lung. Oaspeții au cerut penalty la începutul fazei, când Ferland Mendy și-a lovit un adversar cu cotul, dar golul a fost validat.

Două goluri și penalty ratat de Levante cu Real Madrid

Morales a adus egalarea în minutul 32, când a finalizat din prima, la colțul lung și cu efect, o centrare a lui Miramon. Oaspeții au fost aproape de golul de 2-1 în minutul 64, când un fault al lui Vinicius pe linia careului de 16 metri l-a provocat pe arbitru să dicteze penalty. Thibaut Courtois a parat execuția lui Roger Marti, dar spaniolul s-a revanșat în minutul 78, când a marcat golul decisiv, din interiorul careului mare.

+6 FOTO

Lipsită de colți și de vlagă, Real Madrid nu a putut reveni și înregistrează astfel a 4-a înfrângere a sezonului. Dacă își va câștiga cele două meciuri restante, Atletico Madrid se va distanța la 13 puncte de rivala din oraș.

Clasament La Liga:

Citește mai multe știri din La Liga:

Documentul care a ajuns în presă provoacă rumoare în vestiarul Barcelonei + Veste proastă despre Pique

OZN-ul lui Real Madrid, dezvăluit! Cum va arăta noul stadion „Santiago Bernabeu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cornelcc
cornelcc  •  31 Ianuarie 2021, 01:59
Postat de mafa pe 31 Ianuarie 2021, 01:22

Ciudat !!!....foarte ciudat...Manchester ia bataie acasa de la última clasata si Real, tot acasa, de la o echipa fara pretentii.

Nu-i nimic ciudat. Sponsori, case de pariuri. In Anglia vor sa interzica sponsorizarea echipelor de catre casele de pariuri.

180190845824463
Mihnea Iorga  •  31 Ianuarie 2021, 01:26

Cat timp vor continua sa joace pe un stadion care aduce a Clinceni Arena, nicidecum a stadion de La Liga nici ca vor avea vreo sansa la campionat... Au mai fost si alte echipe mari care au trebuit sa joace pe alte stadioane, dar niciuna nu s-a dus pe islazul comunal... Pe Anfield, Westfalenstadion sau Olimpico te trec toti fiorii cand pasesti, pe Arena Aflredo di Stefano te uiti sa vezi pe unde intra vaca pe teren la pascut...

mafa
mafa  •  31 Ianuarie 2021, 01:22

Ciudat !!!....foarte ciudat...Manchester ia bataie acasa de la última clasata si Real, tot acasa, de la o echipa fara pretentii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează