INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Reacția lui Nadal după ce i-a scandalizat pe fanii lui Real Madrid: "În această țară e multă ipocrizie!"

Nadal la meci, cu tricoul lui Atletico la gât Captură beIN Sports
Nadal la meci, cu tricoul lui Atletico la gât Captură beIN Sports

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 20:15

Rafael Nadal, 31 de ani, s-a apărat după criticile care i-au fost aduse de fanii lui Real Madrid, care l-au văzut în tribune la Atletico Madrid - Arsenal cu tricoul rivalilor din oraș la gât, pe post de eșarfă.

"E o problemă în societatea asta dacă atunci când spui că ții cu un club automat ești inamicul tuturor celorlalte. Eu țin cu Real Madrid, dar am prieteni care țin cu Atletico. Era un meci cu o echipă din Anglia!

Președintele lui Atletico mi-a făcut cadou un tricou la pauză, în repriza a doua a fost frig, așa că mi l-am pus la gât. În această țară e multă ipocrizie și sunt prea multe pagini de ziar și de internet pe care se poate scrie orice tâmpenie", a spus Nadal.

"Să revezi toată partida și să iei măsuri împotriva arbitrului. dacă a greșit, e cel mai ușor lucru. Arbitrul are o misiune grea, el trebuie să decidă acolo, pe loc.

A fost un meci frumos, Realul a avut ocazia să se impună, dar și Barcelona a jucat bine"
Rafael Nadal despre Barcelona - Real Madrid 2-2

Atletico Madrid a trecut de Arsenal, 2-1 la general, și s-a calificat în finala EL, care va avea loc pe 16 mai, la Lyon, în compania celor de la Olympique Marseille.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează