INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Reacție controversată a unui patron de club din Italia „Nu moare nimeni de COVID-19! Se vor umple ospiciile”

Massimo Ferrero
foto: Guliver/Getty Images
Massimo Ferrero foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 11:21 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 11:34

Massimo Ferrero, controversatul proprietar al Sampdoriei, se revoltă: „Cred în existența virusului, dar să nu exagerăm! Fanii ar putea intra la 30% din capacitatea stadionului”.

Sampdoria a fost grav afectată în primul val al pandemiei, însă președintele acesteia continuă să nu creadă în pericolul reprezentat de COVID-19. Massimo Ferrero a ieșit la atac și solicită Ligii și Federației italiene să deschidă larg porțile spectatorilor, considerând că situația sanitară permite: „Nu moare nimeni de coronavirus. Cred că există, dar se exagerează mult. Oamenii de știință vin la televizor și fiecare emite păreri diferite. Testele? Mai bine să și le bage undeva toți specialiștii!".

„Așa vom opri și viața!”

Președintele clubului genovez crede că sănătatea psihică a oamenilor e în pericol: „Nesiguranța o să ucidă mintea oamenilor. În curând vom închide spitalele pentru bolile trupului și vom deschide ospiciile. Am fost obligat să pun lacătul pe sălile de cinema, acum avem și probleme cu fotbalul. Așa o să oprim viața! Să nu inventăm lucruri care nu există, de genul bulei pentru a derula campionatul în Serie A. Stadioanele pot fi deschise la 30% din capacitate, cine observă că intră 15.000 de fani la meciurle de pe Marassi? Vom trece peste această pandemie dacă vom rămâne întregi la minte!". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„E și meritul lui Lucescu” » Un fost selecționer al Ucrainei laudă contribuția românului la succesul cu Spania

Cristiano Ronaldo, cu izoleta în Italia! Infectat, portughezul a încălcat carantina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1408806485846103
Mihai Munteanu  •  15 Octombrie 2020, 14:38

Dar de ce e "controversata"?Controversata fata de cine ?De mainstream media,,indopata cu bani sa scrie toate aiurelile si exagerarile? Corect era "reactie normala"!

adriann_
adriann_  •  15 Octombrie 2020, 12:30

Omul are 100% dreptate. Dincolo de problema cu sanatatea mentala mai e si cea cu prabusirea imunitatii de la prea mult stat in casa, prea multa izolare, prea mult dezinfectat etc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează