INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA NAȚIUNILOR

„E numai și numai mâna lui Lucescu!” » Un fost selecționer al Ucrainei laudă contribuția românului la succesul cu Spania

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 11:11 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 11:55

Mikola Pavlov spune că Zabarnîi, Șaparenko, Mikolenko, Țîgankov și Sidorchuk, titulari marți în naționala Ucrainei, în meciul câștigat cu Spania (1-0), au progresat de la venirea lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev.

Ucraina va juca la Euro 2020 și se bate cu Germania și Spania pentru a câștiga grupa a 4-a din Liga Națiunilor. Succesul fantastic împotriva Spaniei (1-0), în condițiile în care Shevchenko a avut nu mai puțin de 14 indisponibili, continuă să atragă comentarii pozitive. 

Un fost selecționer îi acordă merite și lui Mircea Lucescu, tinerii săi jucători de la Dinamo Kiev suplinind criza gravă de efectiv. Țîgankov a dat unicul gol, venind de pe banca de rezerve, iar Il Luce a avut 6 titulari la națională.

Mikola Pavlov: „Cei de la Șahtior, blazați”

„Ar trebui să remarcăm contribuția tehnicianului român la acest rezultat. Sub conducerea lui, fără nicio excepție, fotbaliștii lui Dinamo Kiev au început să facă progrese: tinerii Zabarnîi, Șaparenko, Mikolenko și Țîgankov, căpitanul Sidorciuk, și va veni rândul lui Buialski, când se va recupera. 

E numai și numai mâna lui Lucescu. În contrast, jucătorii lui Șahtior au început să se blazeze, sunt în scădere de formă. Toată lumea a observat acest aspect”, a declarat Mikola Pavlov, 66 de ani, care a condus reprezentativa Ucrainei în trei partide și pe Dinamo Kiev în sezonul 1994-1995.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

20 meciuri s-au jucat ieri în Liga Națiunilor! Rezultatele complete + marcatori

Cristiano Ronaldo, cu izoleta în Italia! Infectat, portughezul a încălcat carantina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
2456334408024644
Vasile Vasile  •  15 Octombrie 2020, 21:37
Postat de viorelpreda pe 15 Octombrie 2020, 14:05

Ramane intrebarea de ce Lucescu nu a antrenat in vest(3 luni la Inter e putin) daca e asa bun?A antrenat doar echipe ajutate de arbitrii din est ca Sahtior,Galatasaray si acum Dinamo Kiev.Singurii antrenori care au demonstrat si in vest sunt Pisti Kovács, si László Boloni.Nu da bine pentru nationalisti dar asta e adevarul.

Vioreleeee,tata, pune mina si mai citeste inainte sa te apuci de scris,ca te faci de ris,bre !

sxzy
sxzy  •  15 Octombrie 2020, 16:18

fara doar si poate lucescu(tatal si fiul) .. sunt mari antrenori!! doar ca unii dintre noi ... ne-am fi dorit sa-i mai vedem antrenand si in romanica ... ca pe straini i-au ridicat destul !!iar conditii financiare .. pentru mircea .. s-ar fi gasit .. cu siguranta !!poate ca s-a gandit ca si in romanica are multi hateri ... da ce sa vezi ... nici in ucraina .. nu-i primit cu bratele deschise... si-atunci te-ntrebi ... de ce oare nu se-ntoarce????!!ca ar fi mare nevoie de el ... cel putin la nationala !!!

briceag
briceag  •  15 Octombrie 2020, 15:00

A reconstruit Turcia si adauga plus valoare Ucrainei! Asa-i cand Burli de la FRF nu ii numeste pe nea Mircea, Oli, Petrescu sau Reghe.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează