INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENT

Reacție dură după accidentul provocat de Sergio Romero » „Cât mai durează până când omoară pe cineva?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 12:22

Sergio Romero, 32 de ani, a fost implicat luni într-un accident de mașină pe care chiar goalkeeperul lui Manchester United l-a provocat, iar acum apar noi detalii despre condițiile în care s-a produs.

Inițial, părea să fie vorba despre o singură mașină implicată, cea a argentinianului, care a pierdut controlul și a ieșit de pe partea carosabilă. Ulterior, poliția a anunțat că a mai fost un vehicul implicat. 

Reacție dură după accidentul provocat de Sergio Romero » „Cât mai durează până când omoară pe cineva?”

Se pare că în mașina lovită de argentinian se aflau fiica și nepoatele lui Dave Morton, un fost sportiv englez. Acesta îl acuză pe Romero că era „scăpat de sub control” la volanul mașinii puternice pe care o conducea. 

”Fiica mea Kara si cele două nepoate, Kendall si Ellis, au fost victimele nevinovate ale unui accident produs de Sergio Romero care își conducea bolidul scăpat de sub control pe strada Carrington Spur. Au avut noroc ca au scăpat cu viață, iar presa nu menționează că a mai fost implicată o mașină. Cât mai durează până când omoară pe cineva?”, a scris fostul motoclist pe o rețea de socializare. 

În comunicatul autorităților din Manchester se menționează că în accident au fost implicate două mașini: un Lamborghini Gallardo, respectiv Vauxhall Astra, și că nu au fost raportate victime și nicio persoană nu a fost reținută.

CITEȘTE ȘI:

Scandal la Tottenham! Danny Rose a urlat la Jose Mourinho pentru că nu l-a folosit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close