INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Neymar a răbufnit la naționala Braziliei! Cine l-a enervat și reacția Rafaellei, sora superstarului

Neymar, reacție nervoasă în lotul Braziliei, foto: Imago
Neymar, reacție nervoasă în lotul Braziliei, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 13:31 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 13:49

Brazilia a învins Peru cu 2-0 în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Ca de obicei, Neymar a fost în centrul atenției.

În ciuda faptului ca a marcat golul de 2-0 și a securizat victoria echipei sale, evoluția și acțiunile sale au fost comentate intensiv de jurnaliștii brazilieni. Lucrul nu i-a plăcut deloc atacantului de la PSG, care a izbucnit, la finalul meciului.

Reacție nervoasă a lui Neymar: „Nu știu ce trebuie să mai fac”

„Nu știu ce mai trebuie să fac pentru ca oamenii să mă respecte. De mult timp, aceste lucruri au devenit normale pentru jurnaliști, comentatori și mulți alții.

Nu-mi mai place să dau interviuri, dar cred că a venit un moment important pentru a apărea să spun că sufăr din cauza lipsei de respect”, a spus Neymar la finalul partidei.

Galvao, unul dintre specialiștii care au urmărit partida, este de părere că Neymar simulează prea mult și i-l dă exemplu pe Messi, care deși este faultat la fel de des, nu reacționează la fel.

„Calmează-te, Neymar, calmează-te! Asta îi lipsește un pic lui Neymar. Nu-l vezi pe Messi să facă așa ceva. Lui Neymar încă îi lipsește autocontrolul. Uitați-vă la Messi, e lovit mereu, la fel ca Neymar și nu reacționează ca brazilianul”, a fost reacția jurnalistului de la Grupo Globo.

Sora lui Neymar a intervenit și ea să-l apere pe starul brazilian

+28 FOTO

Rafaella, sora lui Neymar, a sărit și ea în apărarea atacantului și i-a răspuns jurnalistului.

„Galvao, încetează să tot încerci să-l compari pe Neymar cu Messi. Nu există așa ceva, gata, fiule. Amândoi sunt vânați, amândoi sunt loviți, genial. Despre ce fel de comportament vorbești? Nu tu simți durerea după meci, nu-i așa? Iartă-mă...”, a scris Rafaella, pe rețelele de socializare.

  • articol de Sebastian Vasile

Citește și: 

Ies la iveală detalii incredibile despre aterizarea de urgență a Germaniei: jucătorii au stat blocați 8 ore în avion!

Messi, magic pentru Argentina! Hattrick-ul de senzație cu care a mai doborât un record » A plâns după meci!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1724601317566697
Andrei Bogdan Nicolescu  •  10 Septembrie 2021, 20:53

Rafaella, viața mea! Te pup, sunt eu Andrei din București. Ii spui si tu lui Neymar sa imi dea si mie aia 100 de lei, l-am împrumutat eu cand a avut nevoie sa își ia țigări. Te pup!

leu.mr
leu.mr  •  10 Septembrie 2021, 19:35

Daca vrei respect inceteaza sa fii un saltimbanc. Si nu mai permite femeilor sa sara in apararea ta, fii barbat !

ripensistu
ripensistu  •  10 Septembrie 2021, 16:33

Sa fii cum erai inainte sa pleci de la Santos, dupa 2013 ai devenit un bufon.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează