INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Reacții dure ale surorilor lui Ronaldo după gala Balonului de Aur: "Bani nenorociți!"

Foto: Guliver/GettyImages +8   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 13:18

Luka Modrici a câștigat aseară în premieră Balonul de Aur detronându-l pe Cristiano Ronaldo, care a ieșit pe locul 2 și nici n-a participat la eveniment. Poziția secundă obținută de portughez le-a înfuriat pe cele două surori ale lui Cristiano, Katia și Elma Aveiro.

"Din păcate, aceasta este lumea în care trăim, putredă, plină de mafie și bani nenorociți! Puterea Domnului este mult mai mare decât tot acest putregai. Dumnezeu nu se grăbește, dar nici nu greșește", a postat Elma pe contul său de Instagram.

Katia a completat-o: "Cel mai bun fotbalist din lume...pentru cei care înțeleg fotbalul, desigur".

TOP 5 BALON D'OR 2018

1. Modrici - Real 753p
2. Ronaldo - Juventus 476p
3. Griezmann - Atletico 414p
4. Mbappé - PSG 347p
5. Messi - Barcelona 280p

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Derapaj pe scena de la Paris » Cel mai controversat moment de la gala Balonului de Aur: inclusiv Mbappe a rămas mască!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
onduku
onduku  •  04 Decembrie 2018, 16:22

L-au furat elitele pe Ronaldo! De ce? Luka Modric e nascut pe 6 si 6 intors adica 9. Ba mai mult, are si 33 de ani ca Iisus (varsta la care a murit). Dincolo, Ronaldo se numeste Cristiano (adica de la Cristos). Ca sa nu mai zic ca LUCA, e unul dintre cei 4 evanghelisti biblici. Trofeul a fost decis de celebrii Illuminati.

aress123
aress123  •  04 Decembrie 2018, 14:01
Postat de dakesis pe 04 Decembrie 2018, 13:28

pfuai, ce mahalagioaice sunt astea... se potriveau de minune in Bucale...

Ce sa spun...vorbeste unul din capitala civilizatiei. Leana si Costel sunt simbolurile voastre....si evident tuica cu praz.

genius
genius  •  04 Decembrie 2018, 13:45

Consider ca Modrici, a avut o sclipire trecatoare, avand in vedere forma slaba pe care o parcurge. Nu este un fotbalist de geniu, apartine clasei fotbalistilor salahori...munca, munca si doar atat! Fara o echipa mare, pur si simplu este anonim!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează