INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPER LIGA EUROPEI

Cele mai tari meme-uri după ce Super Liga a fost anunțată: „Nu insistați, avem meci important!” + Reacție din Liga 1

Echipele din Anglia care vor participa în Super Liga Europei // foto: Imago +12   FOTO
Echipele din Anglia care vor participa în Super Liga Europei // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 23:34 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 23:41

Anunțul înființării Super Ligii Europei a adus după sine reacții vehemente, critici, dar și un val de răspunsuri comice.

Mai multe cluburi, majoritatea europene - dar nu numai - au publicat pe paginile oficiale mesaje amuzante, în care ironizează cluburile ce au pus la cale noua competiție europeană.

Leganes, Lugano sau chiar Sorrento, echipă din Serie D, au anunțat că refuză participarea în Super Ligă. La fel au procedat și suporterii Politehnicii Iași, într-un exercițiu savuros de autoironie.

+8 FOTO

Reacții amuzante după înființarea Super Ligii Europei

Dragi fani AC Milan, Arsenal, Atletico, Chelsea, Barcelona, Inter, Juventus, Liverpool, City, United, Real Madrid și Tottenham, dacă aveți nevoie de un club pe care să-l susțineți, noi suntem aici pentru voi întotdeauna.
Vă salutăm călduros, FC Spartak Moscova

Sorrento 1945 comunică faptul că participă în Super Ligă.
- Sorrento, Serie D italiană

Dragi membri fondatori ai Super Ligii, evaluam cu multă atenție propunerea voastră pentru a participa în această nouă competiție. Avem ceva dubii legate de proiect, vom da un răspuns clar zilele următoare. 
- FC Lugano 1908

Comunicat oficial: CD Leganes respinge oferta de a participa în Super Ligă. Vă rugăm, nu insistați. Mâine avem meci important cu Ponferradina. Mulțumim.

Vrem să vă informăm că nu vom participa în nicio Super Ligă europeană. 
- Bray Wanderers FC, liga secundă irlandeză

Ca răspuns la întrebările numeroșilor reporteri și fani din ultimele ore, USL League One confirmă că nici unul dintre cluburile sale nu va participa în Super Ligă 
- USL League One, liga a treia din America de Nord

Comunicat oficial de presă: în lumina recentelor speculații apărute în mass-media occidentală, clubul Politehnica Iași dorește să își informeze suporterii că nu va lua startul în Super Liga europeană de fotbal, ediția 2021-2022. 
- Pagina fanilor Poli Iași

Cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii Europei:

 • Barcelona
 • Real Madrid
 • Atletico Madrid
 • Manchester United
 • Liverpool
 • Arsenal
 • Manchester City
 • Tottenham
 • Chelsea
 • Inter AC
 • Milan
 • Juventus

Cum se va juca Super Liga Europei

Vor participa 20 de cluburi, 15 „fondatoare" și încă 5 echipe care se vor califica anual în funcție de performanța din sezonul precedent. Toate meciurile se vor disputa în timpul săptămânii, formațiile urmând să continue să joace și în ligile naționale.

Stagiunea SLE va începe în august, iar cele 20 de participante vor fi împărțite în două grupe de 10, care vor juca fiecare cu fiecare. Primele trei din fiecare serie se vor califica automat în sferturile de finală. Locurile 4 și 5 din ambele grupe se vor întâlni într-un play-off tur-retur pentru ultimele două bilete. „Sferturile" și semifinalele, în dublă manșă, finala într-un singur meci, la sfârșitul lunii mai, pe teren neutru.

S-a mai anunțat că, după startul turneului masculin, va fi lansată și o competiție similară feminină.

Mai multe știri despre Super Liga Europei:

Champions League, în aer! 3 semifinaliste EXCLUSE până vineri: „Trebuie eliminate!”

Ce nebunie! Klopp se ridică împotriva deciziei lui Liverpool: „Ieri am aflat” » Pleacă neamțul? „Patronii să părăsească orașul!” + Protest vehement la Leeds - Liverpool

Playtech: Diana Șoșoacă, reacție HALUCINANTĂ după ce Luis Lazarus a ajuns în spital. Senatoarea a luat foc


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  20 Aprilie 2021, 16:49

;)))

magic4ever
magic4ever  •  20 Aprilie 2021, 11:35

In schimb o sa participe in Super Liga Europei stapanul fanilor fara prea multa minte de la clona FCSB si o sa isi expuna toate perlele pe taraba si o sa aiba oferte de 50-100 meleoane ieuroi...pac-pac:))

maistorkokir
maistorkokir  •  20 Aprilie 2021, 03:28

Aceasta super liga si o eventuala izolare de UEFA, ar putea insemna sfarsitul Barcelonei si a lui Real Madrid la acest nivel supra-natural de 30 de ani. Spania este a 5 tzara din Europa de Vest ca importanta(dupa Germania,Anglia,Franta,Italia) la distanta mare de locul 4(oricare ar fi acel loc 4), si nu va mai avea resurse pt a sustine aceste doua cluburi gigantice.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează