INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Real, Bayern și Barcelona se luptă pentru vedeta lui Napoli + Afacerea va sări de 100 de milioane de euro

Khvicha Kvaratskhelia
Khvicha Kvaratskhelia

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 21:06 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 22:15

Willy Sagnol, selecționerul Georgiei, a dezvăluit că Khvicha Kvaratskhelia este pe lista lui Bayern, Real Madrid și a Barcelonei pentru un transfer la vară. Extrema lui Napoli e deja cotat la 85 de milioane de euro, pe transfermarkt.de, și are contract cu campioana Italiei până-n 2027.

Giganții Europei își fac deja planurile pentru sezonul viitor. Iar unul dintre numele aflate pe lista granzilor este al georgianului Khvicha Kvaratskhelia.

Elveția U21 - România U21 2-2 » Elevii lui Pancu au fost egalați pe final, după un gol precedat de un fault clar în atac!
Elveția U21 - România U21
Elveția U21 - România U21 2-2 » Elevii lui Pancu au fost egalați pe final, după un gol precedat de un fault clar în atac!

„Khvicha joacă deja pentru un club de top, vorbim de Napoli. Dar sunt coloși precum Real Madrid, Bayern Munchen și Barcelona care se interesează de el”, a dezvăluit selecționerul Georgiei, într-un interviu acordat cotidianului italian Il Matino.

Khvicha Kvaratskhelia are contract cu Napoli până-n 2027

Printre cei mai buni jucători ai lui Napoli sezonul trecut, când alb-albaștrii au câștigat titlul, extrema în vârstă de 22 de ani merge bine și în această stagiune: 3 goluri și 5 assisturi în 15 apariții, în Serie A și în Liga Campionilor.

Patronul lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, n-are nicio problemă să vândă, dar, ca și în cazul lui Victor Osimhen, are pretenții mari, în condițiile în care georgianul este sub contract până-n 2027.

Khvicha Kvaratskhelia este cotat la 85 de milioane de euro pe transfermarkt.de

Kvaratskhelia este cotat în acest moment la 85 de milioane de euro pe transfermarkt.de, dar la o așa cerere, presa italiană speculează că, dacă se face, transferul său va sări de 100 de milioane de euro!

Ceea ce le-ar avantaja pe Real și pe Bayern, care dispun de mult mai multe fonduri decât Barcelona, strâmtorată în ultimii ani din cauza numeroaselor datorii. Deficitul este undeva în jurul a 1,3 miliarde de euro.

Mai puteți citi:

Mircea Lucescu e șocat de UEFA: „Îi permite acestei naționale să poată să meargă la Euro? Incredibil, neverosimil! E anormal așa ceva”

Eroarea gravă pro-Italia continuă seria calificărilor mincinoase ale unor nume mari cu ajutorul arbitrilor » Și Hațegan e pe lista rușinii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
komosikus
komosikus  •  21 Noiembrie 2023, 22:51

Si cand te gandesti ca Tavi al nostru era mult mai bun si costa chiar mai putin...numa' 5O de bulioane, dar daca nea Gigi nu vrea sa-l vanda...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează