INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - OSASUNA

Real Madrid pune presiune pe Atletico » Zidane a pierdut încă un titular pentru duelul cu Chelsea: scos la pauză!

Real Madrid - Osasuna 2-0 // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid - Osasuna 2-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 13:18 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 13:34

Real Madrid a câștigat cu Osasuna, scor 2-0, în etapa 34 din La Liga. Totuși, „albii” au pierdut unul dintre cei mai importanți jucători, pe Raphael Varane (28 de ani).

Titular pe „Estadio Alfredo Di Stefano”, fundașul francez a fost înlocuit cu Nacho la pauză, după ce a acuzat probleme la piciorul drept. Astfel, prezența sa în echipa de start la meciul de miercuri cu Chelsea, returul semifinalelor Ligii Campionilor, este incertă.

Pentru a suplini eventuala absență a lui Varane, Sergio Ramos ar putea fi forțat și trimis titular cu Chelsea. Căpitanul lui Real Madrid nu a mai jucat de la finalul lui martie, dar s-a antrenat cu echipa în ultimele zile și pare apt de joc. Dacă Zidane va decide să nu riște cu Ramos, în centrul apărării ar apărea Eder Militao și Nacho.

Real Madrid, aproape de prima poziție în La Liga

Real Madrid a obținut cele 3 puncte puse în joc cu Osasuna, dar nu fără emoții. Cu o formulă super ofensivă, în care Kroos și Modric au fost odihniți, „albii” au reușit să marcheze abia în ultimul sfert de oră. Eder Militao a deschis scorul în minutul 76, cu o lovitură de cap precisă, iar Casemiro a stabilit scorul final 4 minute mai târziu, marcând un gol norocos, cu latul.

22-3a fost raportul șuturilor în Real Madrid - Osasuna

Real Madrid rămâne aproape de Atletico, care cu câteva ore mai devreme reușise să învingă Elche, scor 1-0. Cu 4 etape înainte de finalul sezonului, Atletico are două puncte avans în fruntea clasamentului din La Liga.

Mai multe știri din La Liga:

Barcelona, într-o situație critică! Fără antrenor cu Atletico! Koeman, atac dur la arbitru: „El nu m-a respectat!”. Pentru ce a fost eliminat olandezul

Real Madrid și-a găsit atacant! 40 de milioane de euro pentru vedeta portugheză

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează