INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona, într-o situație critică! Fără antrenor cu Atletico! Koeman, atac dur la arbitru: „El nu m-a respectat!”. Pentru ce a fost eliminat olandezul

Ronald Koeman a fost trimis în tribună la Barcelona-Granada, foto: Guliver/gettyimages
Ronald Koeman a fost trimis în tribună la Barcelona-Granada, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 11:23 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 11:27

Barcelona a pierdut șansa de a trece pe locul 1 în La Liga, fiind învinsă cu 1-2 de Granada, o echipă pe care o bătuse de 25 de ori la rând acasă! Ronald Koeman a fost trimis în tribună după ce i-a spus celui de-al patrulea oficial: „Ce caracter!”

Dacă învingea joi seară, în restanța cu Granada, Barcelona ar fi trecut pe primul loc și ar fi fost favorită la titlu, cu cinci etape înainte de final. Nu a reușit, deși a avut 1-0 la pauză. Inexplicabilă înfrângere în fața unei formații pe care o învinsese de 25 de ori la rând acasă în toate competițiile. 

A pierdut șapte puncte pe „Camp Nou" cu adversari pe care ar fi trebuit să-i bată: 1-1 cu Eibar; 1-1 cu Cádiz; 1-2 cu Granada.

Eibar e acum ultima în La Liga, aproape retrogradată. Cádiz e pe 13, încă amenințată de Segunda. Granada, pe 8.

Presa catalană, aspră după eșecul Barcelonei: „De neiertat"

Presa catalană nu acceptă acest ultim eșec. „Impardonabil", a titrat Mundo Deportivo, în timp ce Sport are aceeași idee: „De neiertat". 

Doar Marca vede totul dintr-o altă perspectivă: „Granada incendiază campionatul". Patru echipe se luptă pentru locul 1, despărțite de numai trei puncte. Atletico Madrid (73), Real Madrid (71), Barcelona (71) și Sevilla (70). Peste două săptămâni sunt confruntările decisive: Barcelona - Atletico și Real Madrid - Sevilla.

Ronald Koeman, două meciuri de suspendare?!

O altă problemă blaugrana. Nu-l va avea probabil pe Ronald Koeman la două meciuri importante. Duminică, la Valencia, și pe 8 mai, cu Atletico. Fostul arbitru Eduardo Iturralde González a spus la postul Cadena SER că un cartonaș roșu direct înseamnă cel puțin două partide de suspendare!

Antrenorul olandez a fost eliminat de „centralul" Pablo González Fuertes, care a notat în raport, potrivit Marca: „După ce a fost avertizat pentru comentariile sale, el i s-a adresat astfel celui de-al patrulea oficial: „«Ce caracter!»".

Barcelona, într-o situație critică! Fără antrenor cu Atletico! Koeman, atac dur la arbitru: „El nu m-a respectat!”. Pentru ce a fost eliminat olandezul
Liderul Barcelonei, Messi, a suferit cu Granada, foto: Guliver/gettyimages

Ronald Koeman: „Nu i-am zis nimic urât, nu l-am insultat"

Totuși, Koeman insistă că nu e vinovat și nu merita să fie trimis în tribună. „Nu am înțeles nimic. Eu l-am tratat cu lipsă de respect pe arbitrul de rezervă? Nu i-am zis nimic urât, nu l-am insultat. Din contră, el nu m-a respectat!".

E incredibil că am fost eliminat. Dar dacă arbitrul a vrut să fie el starul serii, atunci îi mulțumesc - Ronald Koeman, antrenor Barcelona

Citește și alte știri din La Liga:

Coșmarul accidentărilor continuă la Real Madrid: un titular s-a rupt și ratează tot finalul de sezon

Impresionant! Imagini de senzație cu noul stadion al lui Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  30 Aprilie 2021, 22:39

OLANDEZU ASTA CU CAPU mare, ca aunui de bivol, rezultate slabe, si inca e tinut in functie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează