INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Coșmarul accidentărilor continuă la Real Madrid: un titular s-a rupt și ratează tot finalul de sezon

Dani Carvajal (stânga) a suferit 5 accidentări în acest sezon // foto: Guliver/gettyimages
Dani Carvajal (stânga) a suferit 5 accidentări în acest sezon // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 14:36 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 15:14

Dani Carvajal (29 de ani) s-a accidentat din nou și va rata meciurile celor de la Real Madrid din acest final de sezon.

Sezonul de coșmar al fundașului dreapta spaniol continuă. Carvajal s-a accidentat încă o dată, pentru a 5-a oară în acest sezon. A ratat antrenamentul „albilor” de astăzi și a mers să efectueze o testare medicală, după ce a acuzat dureri la meciul cu Chelsea de marți, din Liga Campionilor, scor 1-1. Rezultatul a fost unul devastator: spaniolul a suferit o ruptură musculară și va rata toate meciurile din acest final de sezon, potrivit Marca.

Dani Carvajal, pierdere grea pentru Real Madrid

Este o lovitură grea pentru Carvajal, care abia revenise după o altă accidentare musculară, care îl ținuse în afara terenului 64 de zile. Din cauza accidentărilor, apărătorul spaniol a adunat doar 15 meciuri în acest sezon, în care a oferit 4 pase decisive.

Având în vedere că și Lucas Vazquez este accidentat, la următoarele meciuri ale Realului în banda dreaptă a apărării ar putea apărea Alvaro Odriozola.

30 de meciuria ratat Carvajal în acest sezon din cauza accidentărilor. Până la finalul sezonului, va rata alte 6 sau 7 partide, în funcție de parcursul echipei în Liga Campionilor

Mai multe știri din La Liga:

Barcelona, negocieri secrete cu Messi » Contract pe 10 ani! Argentinianul e dispus să renunțe la bani

Ianis Hagi, pe prima pagină în Spania » Dorit de o echipă calificată în Champions League: „E pregătit pentru transfer”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează