INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Ianis Hagi, pe prima pagină în Spania » Dorit de o echipă calificată în Champions League: „E pregătit pentru transfer”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2021 11:09 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 11:09

Estadio Deportivo scrie că „randamentul foarte bun al mijlocașului lui Rangers a reactivat interesul Sevillei”. Gică Hagi (56 de ani) confirmă pentru Estadio Deportivo: „Sevilla îl urmărește pe Ianis (22 de ani) dinainte să ajungă la Rangers”.

"Hagi nu este un nume banal în fotbalul european. Gică Hagi e, probabil, cel mai mare jucător român din toate timpurile și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști continentali ai ultimei decade a secolulului trecut. De aceea, când fiul său Ianis a ieșit la lumină, toate privirile celor mai bune cluburi s-au întors spre el". Așa începe articolul din Estadio Deportivo despre Ianis. Căruia i-a dedicat astăzi coperta. Cu titlul: "Înapoi la Hagi".

„Sevilla era cu ochii pe Ianis Hagi din 2018”

Potrivit cotidianului sportiv ce apare în capitala Andaluziei, "tricolorul" este analizat cu atenție de FC Sevilla. "Randamentul foarte bun al mijlocașului lui Rangers a reactivat interesul clubului din Nervión (n.r. cartier al Sevillei, unde se află și stadionul roș-albilor, Ramón Sánchez Pizjuán)". Avertizând totuși: "Și Lazio urmărește varianta Ianis".

Estadio Deportivo își amintește că "Sevilla era cu ochii pe el din 2018, când evolua la Viitorul, sub conducerea tatălui". Scriind că acum, "după ce a fost un jucător-cheie la Rangers pentru ruperea monopolului Celtic, este pregătit să avanseze într-un campionat superior".

Ianis Hagi, pe prima pagină în Spania » Dorit de o echipă calificată în Champions League: „E pregătit pentru transfer”

Gică Hagi afirmă pentru jurnalul spaniol: "Vedem ce va fi la vară. Faptul că Sevilla îl urmărește nu este o noutate. A făcut-o dinainte să ajungă la Rangers. Știu însă că și Lazio îl observă".

3 anide contract mai are Ianis Hagi la Glasgow Rangers

6 milioane de euroeste cota "tricolorului" (transfermarkt.de)

7 goluri și 12 assisturiare Hagi în acest sezon (42 de meciuri)

VIDEO Tîrcoveanu despre relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Barcelona, negocieri secrete cu Messi » Contract pe 10 ani! Argentinianul e dispus să renunțe la bani

Louis Munteanu, campion cu Fiorentina în Coppa Italia Primavera! Românul, integralist în finală

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
844355166377549
Marius Bunu  •  30 Aprilie 2021, 11:53

De vreo 5 ani e Eanis Petardis in atentia Barcelonei, Milanului, Al Dohari si Ararat Erevan. Asta face bataturi la fund pe banca de rezerve cand joaca Rangers cu satele din Scotia si voi il vedeti in Spania.Ce sa faca acolo? sa distreze publicul in pauze?

stanm_tm
stanm_tm  •  29 Aprilie 2021, 19:24

Ce proști sunt ăia de la Sevilla că nu iau sfătuitori dintre comentatorii de la GSP!

matei007
matei007  •  29 Aprilie 2021, 18:06

GSP a preluat pana la urma o stire din presa din Spania. La fel au facut si alte site-uri de sport din Romania si cred ca este normal sa o faca. Faptul ca dupa numai un an de zile Rangers doresc sa scape de el, fixandu-i si pretul de transfer, arata ca Gerard nu se bazeaza in mod deosebit pe el in sezonul viitor. Cum nu s-a bazat nici in meciurile cu Celtic, singurele care conteaza din campionat. Dar Ianis probabil nu este singurul jucator pentru care PR-ul conteaza mai mult decat talentul. Sunt foarte multi transferati asa si castiga de obicei toata lumea. Daca ajunge la Sevilia, va fi rezerva un sezon dupa care va fi imprumutat la alta echipa. Va urma apoi un alt transfer si pana la urma cred ca va ajunge in tarile arabe, pentru a se recupera investitia in Academie. Hagi a facut tot ce a putut pentru fiul sau, la fel cum a facut si pentru Nationala pe vremuri. Merita respectat.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează