INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Real Madrid a pus ochii pe „noul Ozil” » Fostul star al madrilenilor e fascinat de el: „Un număr 10 mai bun decât mine? El e!”

Arda Guler (în stânga) / Sursă foto: Imago Images
Arda Guler (în stânga) / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 20:54 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 21:29

Real Madrid, un club cunoscut pentru modul în care se preocupă de strategia pentru viitor, a pus ochii pe unul dintre fotbaliștii de mare perspectivă ai Turciei. Este vorba despre mijlocașul ofensiv Arda Güler, 18 ani, aflat sub contract cu Fenerbahce. Și AC Milan și-a manifestat interesul pentru jucătorul născut la Ankara. 

Zilele trecute, Arda Güler a marcat primul său gol la prima reprezentativă  a Turciei, punctând în succesul „Semilunei” cu Țara Galilor, 2-0. Imediat, discuțiile privind un posibil transfer în Vest au prins contur.

Inițial, s-a vehiculat că AC Milan dorește să-l achiziționeze neapărat pe talentatul puști al lui Fenerbahce, pe care-l consideră înlocuitorul ideal pentru Brahim Diaz. 

Real Madrid a pus ochii pe Arda Guler, considerat „noul Mesut Ozil”!

Mai nou, și Real Madrid ar fi intrat pe fir pentru un transfer al adolescentului cotat deja la 15 milioane de euro de cei de la Transfermarkt. 

„Los Blancos” ar vrea să-și asigure serviciile acestuia, pe care fie să-l „rodeze” apoi la Real Madrid Castilla, echipa secundă a colosului spaniol, fie să-l trimită în altă parte sub formă de împrumut, timp de un an. Un scenariu care n-ar fi pe placul fotbalistului, conform jurnalistului turc Volkan Demir. 

Real Madrid a pus ochii pe „noul Ozil” » Fostul star al madrilenilor e fascinat de el: „Un număr 10 mai bun decât mine? El e!”
Arda Guler / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Arda Güler l-a dat pe spate pe Mesut Ozil

Mesut Ozil, care a împărțit vestiarul cu Arda Güler la Fenerbahce în sezonul 2021-2022, a vorbit la superlativ despre internaționalul turc, pe care îl consideră „moștenitorul” său:  

Dacă există un număr zece mai bun decât mine? Mă pot gândi la numele lui, Dumnezeu să-l aibă în pază”, a spus Mesut Ozil, conform portalului Sempre Milan.  

VIDEO Arda Guler, talentul fotbalului turc

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Presa spaniolă a aflat decizia lui Modric » Starul Croației a ales între Real Madrid și Arabia Saudită

PSG e gata să pluseze cu o sumă astronomică pentru cel mai râvnit vârf

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  22 Iunie 2023, 22:48

Ozil inca nu l-a vazut pe Enes Sali :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează