INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid ar putea schimba sponsorul tehnic » Florentino Perez cere 150 de milioane de euro!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 14 februarie 2017 23:11

Real Madrid este foarte aproape să devină clubul care încasează cel mai mulți bani de la sponsorul tehnic după ce cotidianul Marca a dezvăluit că negociază cu americanii de la Under Armour în vederea înlocuirii actualului sponsor, Adidas!

Actualul sponsor tehnic al "galacticilor" este Adidas, care livrează în contul madrilenilor 40 de milioane de euro anual. Actualul contract cu firma germană a început în 1998 și este scadent până în 2020.

Real Madrid mai a colaborat cu Adidas, între 1980-1985. Alți sponsori tehnici au mai fost Hummel și Kelme.

Dacă negocierile dintre Real Madrid și Under Armour se vor finaliza, campioana Europei va încasa cei mai mulți bani din partea sponsorului tehnic, 150 de milioane de euro. Campioana Europei i-ar întrece pe Manchester United, care incasează 95 de milioane de euro pe an de la Adidas, și pe FC Barcelona, care incasează 85 de milioane de euro pe an de la Nike.

În urmă cu câteva săptămâni mass-media spaniolă anunța că Real Madrid este foarte aproape să prelungească cu încă 10 contractul cu Adidas în care ar urma să primească 140 de milioane de euro.

Under Armour s-a înființat în 1996. Printre sportivii cu care colaborează în acest moment se numără Andy Murray (tenis), Steph Curry (baschet), Michael Phelps (înot), Tom Brady (fotbal american), Bryce Harper (baseball), Jordan Spieth (golf), Lindsey Vonn (schi alpin) și Bob și Mike Bryan (tenis), iar printre echipele de fotbal amintim Tottenham Hotspur, Southampton, Aston Villa și FC St Pauli.

surse: thesun.co.uk, ecofoot.fr, goal.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează