INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Duel în 3 pentru noua perlă a fotbalului francez » Jucătorul disputat de Real Madrid, Chelsea și Juventus

Aurelien Tchouameni, numărul 8 // foto: Guliver/gettyimages
Aurelien Tchouameni, numărul 8 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 13:23 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 13:39

Aurelien Tchouameni (21 de ani), mijlocaș defensiv la AS Monaco, este urmărit îndeaproape de Real Madrid, care plănuiește să-l transfere în vara anului 2022.

Mijlocașul defensiv francez Aurelien Tchouameni, care în septembrie a debutat pentru prima reprezentativă a Franței, a atras atenția cluburilor mari din Europa. Fotbalistul lui AS Monaco este monitorizat atent de Real Madrid, Chelsea și Juventus.

Real Madrid, pe urmele lui Aurelien Tchouameni. Luptă în 3 pentru fotbalistul francez 

Clubul „blanco” îl vede drept succesorul ideal pentru Casemiro în postul de „închizător” și ar putea să facă o mișcare la finalul sezonului, anunță Marca. Conducerea lui Real Madrid a fost impresionată de explozia lui Tchouameni, căruia i-a crescut cota de piață cu 19 milioane de euro în ultimul an (până la 35 de milioane de euro).

Tchouameni a impresionat în finala Nations League, câștigată de Franța cu Spania, scor 2-1. El a fost integralist, profitând de absența lui N'Golo Kante. În plus, de la transferul la AS Monaco din ianuarie 2020 a adunat 60 de meciuri, 5 goluri și 4 pase decisive pentru monegasci.

În prezent, Casemiro este singurul mijlocaș cu profil pur defensiv din lotul lui Real Madrid. Pe acel post mai poate evolua și Antonio Blanco, de la Real Madrid Castilla.

În cazul în care Real Madrid va face o ofertă pentru tânărul mijlocaș francez, atunci va avea de luptat cu Juventus și Chelsea, alte cluburi puternice aflate pe urmele fotbalistului.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Regretă transferul la PSG? Afirmații alarmante: „Nu pot spune că sunt fericit”

Mendy rămâne după gratii până la procesul din ianuarie! E acuzat de 4 violuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian_hora
adrian_hora  •  12 Octombrie 2021, 15:17

duel in 3 intre real, juve si chelsea, va castiga newcastle care va da 50 mil dolari in plus fata de urmatoarea echipa si salariu cu cel putin 50% mai mare decat real :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează