INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-1

REAL MADRID - BARCELONA 0-1 // Gerard Pique, mesaje dure la finalul meciului cu Real Madrid: „Ei se plâng, dar arbitrii fluieră în favoarea lor!”

Gerard Pique // FOTO: Guliver/GettyImages
Gerard Pique // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 11:49

Barcelona s-a impus din nou pe „Santiago Bernabeu”, 1-0, și s-a distanțat la 12 puncte față de rivala Real Madrid.

Fundașul catalan Gerard Pique, 32 de ani, a vorbit despre victoria în fața rivalei Real Madrid și despre momentul în care Sergio Ramos l-a lovit cu cu cotul în față pe Leo Messi.

„Se vede pe imagini că Leo Messi a fost lovit. I-a curs sânge. Sergio Ramos trebuia eliminat. Prietenul meu Mateu (n.r. arbitrul Mateu Lahoz), care s-a ocupat de arbitrajul video, nu a considerat că era necesar.

Eu eram la 50 de metri de Ramos și Messi. Nu am putut să vad, deși sunt jucători de la Real care aud lovituri de la 25 de metri (n.r. Dani Carvajal a spus că a auzit intarea lui Rochina la Casemiro de la 25 de metri, în meciul Levante - Real).

Cei de la Real se plâng de multe ori, dar arbitrii uneori fluieră în favoarea lor. Sunt multe lucruri care se întâmplă. Îmi place să vin pe «Santiago Bernabeu». Sunt profesionist și trebuie să pot juca într-o asemenea atmosferă”, a declarat Gerard Pique potrivit presei din Spania.

Citește și:

Jose Mourinho, gluma serii după Real Madrid - Barcelona » Elogii pentru un jucător de la Barcelona: „E fantastic, dar trebuie să își îmbunătățească contul de Instagram”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1745flo
1745flo  •  03 Martie 2019, 12:52

Felicitari Pique! Sa joci 4 reprize pe Bernabeu si sa nu iei nici un gol este de Cartea recordurilor! Probabil cel mai bun fundas din istorie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează