INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL - BARCELONA 0-3 (ÎN TUR 1-1)

REAL MADRID - BARCELONA 0-3 // Fostul mare jucător al Barcelonei și Realului îi face praf pe blancos: „Kroos e acum un diesel de tractor”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 09:05

Neamțul Bernd Schuster îi critică dur pe jucătorii madrileni după înfrângerea din Cupa Spaniei în fața Barcelonei, scor 0-3: „La mijloc nu mai e nimeni, nu sunt în stare să câștige duelurile nici contra Gironei”.

Bernd Schuster a jucat la toate marile echipe spaniole. Opt ani în tricoul Barcelonei (1980-1988), trecând apoi la Real (1988-1990) și Atlético (1990-1993). Și a fost antrenorul albilor în sezonul 2007-2008.

Invitat la postul de radio Onda Cero, fostul internațional german în vârstă de 59 de ani i-a criticat extrem de dur pe jucătorii lui Solari. Cu trei ținte precise: Kroos, Varane, Dani Carvajal.

"La mijloc nu mai e nimeni, nu sunt în stare să câștige duelurile nici contra Gironei. Kroos e acum un diesel de tractor", afirmă Schuster. "În apărare, Varane e o umbră a ceea ce a fost cândva, iar Carvajal este la nivelul ghetelor lui Arbeloa".

Peste toate, neamțul crede că aspectul cel mai important e lipsa golului pe "Bernabeu": "Madridul nu mai înscrie, și-a pierdut în acest sezon cel mai mare golgeter din întreaga sa istorie". Cristiano Ronaldo.

Citește și:

REAL MADRID - BARCELONA 0-3 // VIDEO Ernesto Valverde după 3-0 pe „Bernabeu”: „Nu am jucat bine în prima parte” » Ce s-a schimbat la pauză

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează