INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

VIDEO Urmările meciului cu Galatasaray » Trei jucători de la Barcelona pot rata „El Clasico”! + Probleme și la Real Madrid

Sergino Dest s-a accidentat în Galatasaray - Barcelona // foto: Guliver/gettyimages +8   FOTO
Sergino Dest s-a accidentat în Galatasaray - Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 10:43 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 12:01

Atât Barcelona, cât și Real Madrid au probleme de efectiv înainte de „El Clasico”. 

  • Real Madrid - Barcelona se joacă duminică, 20 martie, de la ora 22:00. Duelul va putea fi urmărit live pe GSP.ro. Meciul e în direct la TV pe Digi 1, Telekom 1 și Look Plus.
  • Real Madrid este liderul La Liga, cu 66 de puncte adunate în 28 de etape. Barcelona, locul 3, are 51 de puncte, dar și un meci în minus.

Sergino Dest (21 de ani), fundașul dreapta la Barcelonei, s-a accidentat în meciul cu Galatasaray din Europa League, iar presa spaniolă scrie că va rata El Clasico. Nici Gerard Pique (35) nu se simte excelent după duelul cu Galatasaray.

Potrivit AS, americanul a suferit o accidentare la bicepsul femural din piciorul stâng, în vreme ce Pique a reclamat dureri la mușchii aductori.

Echipamentele speciale alese de Real Madrid și FC Barcelona pentru El Clasico » Ce semnifică fiecare + Reacția fanilor
REAL MADRID - FC BARCELONA
Echipamentele speciale alese de Real Madrid și FC Barcelona pentru El Clasico » Ce semnifică fiecare + Reacția fanilor

Sergino Dest ratează El Clasico! Gerard Pique e incert pentru duelul Real Madrid - Barcelona

Dest, înlocuit în minutul 56 al meciului cu Galatasaray, va fi supus astăzi unor investigații medicale pentru a determina cu exactitate natura accidentării. Dacă problema la bicepsul femural se confirmă, Dest va sta pe tușă câteva săptămâni.

Gerard Pique, în schimb, se confruntă de ceva timp cu dureri la mușchii aductori ai piciorului stâng, iar prezența sa la meciul cu Real Madrid se află sub semnul întrebării.

Lipsește și Pedri?

Barcelona are emoții și în privința mijlocașului central Pedri (19 ani), autorul golului 1 blaugrana în meciul cu Galatasaray.

După meciul împotriva „Cim Bom Bom”, Pierre-Emerick Aubameyang a publicat pe rețelele sociale un videoclip în care se poate observa cum Pedri șchiopătează.

Și Real Madrid are probleme de efectiv înainte de El Clasico

Cu probleme medicale se confruntă și unii dintre jucătorii de seamă de la Real Madrid.

Fundașul stânga Ferland Mendy a suferit o accidentare în zona inghinală în timpul meciului cu Mallorca de luni, scor 3-0, și nu va putea evolua împotriva Barcelonei.

Exceptându-l pe apărătorul de bandă, există posibilitatea ca Real Madrid să nu se poată baza nici pe Karim Benzema, cel mai bun marcator al echipei. Atacantul francez a fost înlocuit în meciul cu Mallorca, acuzând o problemă la gambă, și se confruntă în continuare cu dureri. Rămâne de văzut dacă Benzema va fi forțat cu Barcelona.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ce crede Cicâldău că a făcut diferența în Galatasaray - Barcelona: „Până la urmă, nu pot spune că a fost cel mai important meci al carierei”

A izbucnit la GSP Live: „Lampard e o rușine de antrenor! Dan Petrescu e doctor pe lângă el, îl surclasează”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  18 Martie 2022, 17:25

Dest oricum era rezerva lui Dani Alves...Pique ,Pedri si Benzema vor fi titulari !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează