INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid și Barcelona, amical de gală în Statele Unite » Lewandowski, așteptat să debuteze în El Clasico

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 18:08 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 21:03

Barcelona și Real Madrid se vor întâlni în cel mai tare amical al verii, El Clasico în Las Vegas.

Barcelona și Real Madrid se află în Statele Unite Americii unde își desfășoară pregătirea de vară pentru noul sezon. Cele două mari rivale urmează să joace într-un Clasico așteptat de fanii din lumea întreagă. 

Cunoscut drept „Orașul luminilor și al cazinourilor”, Las Vegas va găzdui înfruntarea dintre cele două mari rivale din Spania. 

Barcelona l-a enervat pe Tuchel: „I-am spus și lui: nu-l las să plece!”
CHELSEA
Barcelona l-a enervat pe Tuchel: „I-am spus și lui: nu-l las să plece!”

Meciul se va juca pe Allegiant Stadium, arena cu o capacitate de 65.000 spectatori. Partida este sold-out de mai multe zile, fanii fiind nerăbdători să-i vadă în acțiune pe Lewandowski sau Benzema. Real - Barcelona se va juca duminică dimineață, la ora 6:00 (ora României)

Lewandowski, așteptat să debuteze la Barcelona

La această partidă este de așteptat să debuteze pentru catalani Robert Lewandowski, superatacantul adus de Barcelona pentru 45 de milioane de euro. Vârful polonez a fost transferat săptămâna trecută de echipa blaugrana și poate bifa primele minute în tricoul echipei chiar în derby-ul cu Real Madrid. 

Și fanii celor de la Real Madrid au ocazia să-i vadă în acțiune pe Antonio Rudiger și Aurelian Tchouameni, fotbaliștii transferați de madrileni vara aceasta. 

Real - Barcelona, amical de gală în SUA

Pentru Barcelona este al treilea amical al verii. Catalanii au mai jucat cu Olot, echipă din Liga a 4-a spaniolă (1-1) și cu Inter Miami, formație patronată de David Beckham. Împotriva americanilor, Barcelona a făcut spectacol, câștigând cu scorul de 6-1. 

Pentru Real Madrid meciul cu Barcelona este primul amical al verii, „galacticii” mai având 2 partide de pregătire programate: împotriva mexicanilor de la Club America și contra lui Juventus.

Un fotbalist încearcă să marcheze tot timpul, cu atât mai mult într-un derby. Cel mai important lucru va fi să câștigăm cu Real Madrid, dar în opinia mea suntem mai buni decât ei

- Raphinha, Barcelona

Știm că jucăm El Clasico și că meciurile cu Barcelona sunt întotdeauna foarte intense și foarte așteptate. De aceea este important să ne descurcăm bine

- Luka Modric, Real Madrid

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Nebunie în Italia! Transferul care a bătut recordul lui Cristiano Ronaldo în 24 de ore: „Am rămas fără cifre și litere”
SERIE A
Nebunie în Italia! Transferul care a bătut recordul lui Cristiano Ronaldo în 24 de ore: „Am rămas fără cifre și litere”
Hazard, mai motivat ca niciodată înaintea primului El Clasico din carieră: „Vreau să demonstrez că Real Madrid poate câștiga și cu mine în teren”
REAL MADRID
Hazard, mai motivat ca niciodată înaintea primului El Clasico din carieră: „Vreau să demonstrez că Real Madrid poate câștiga și cu mine în teren”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează