INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

REAL MADRID - BARCELONA // Cu ochii pe El Clasico » Gică Hagi e convins că madrilenii vor câștiga: „Realul e montat să-și ia revanșa”

Gică Hagi în tricoul lui Real Madrid
Gică Hagi în tricoul lui Real Madrid

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2019 19:06

Chiar dacă sunt cu gândul la meciul decisiv cu FC Botoșani de duminică, antrenorii și fotbaliștii Viitorului vor urmări cu interes marele duel dintre Real Madrid și FC Barcelona din această seară, din La Liga, de la ora 21:45.

„Ne uităm. Și noi, și jucătorii!”, a anunțat Gică Hagi, singurul jucător român care a evoluat pentru cele două mari cluburi ale fotbalului spaniol.

„Regele” este convins că Real Madrid are forța de a reveni după eșecul dur din Cupa Spaniei, 1-4 la general, mai ales că în „ El Clasico” nu există favorită: „Vorbim despre Real Madrid. Iar acolo am învățat un lucru: ce s-a întâmplat ieri nu mai este valabil astăzi.

Trebuie să o iei de la capăt, să arăți că ești cel mai bun. Nu ai timp, dacă nu te obișnuiești cu acest lucru, te elimini! Cei de la Real sigur sunt montați să facă un meci mare, să-și ia revanșa și să câștige”.

2sezoane a jucat Gică Hagi atât la Real Madrid (1990-1992), cât și la FC Barcelona (1994-1996)

Meciul dintre Real Madrid și Barcelona poate fi urmărit AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează