INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-1

REAL MADRID - BARCELONA 0-1 // FOTO + VIDEO Barcelona, a doua victorie pe „Bernabeu” în 4 zile! Realul, învinsă de „scărița” de efect a lui Ivan Rakitic

Ivan Rakitic punctează elegant, iar Real e în genunchi // FOTO: Reuters +11   FOTO
Ivan Rakitic punctează elegant, iar Real e în genunchi // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 23:38

Barcelona i-a administrat lui Real Madrid o nouă înfrângere, a doua în patru zile, catalanii impunându-se pe Santiago Bernabeu, scor 1-0 (Rakitic 26), în campionat.

  • Miza meciului a fost una uriașă, iar Barcelona a preluat pentru prima oară în 97 de ani conducerea în istoricul meciurilor directe.
  • Totodată, Barca a reușit cea de-a patra victorie consecutivă pe terenul lui Real Madrid.

Real a încercat să spele rușinea de miercuri, când a fost învinsă cu 0-3 de Barca în semifinalele Cupei. Santiago Solari a pregătit mai multe schimbări în echipă, l-a introdus și pe Gareth Bale titular, dar madrilenii pur și simplu nu se pot apropia de forma solidă traversată de catalani.

Real cu ocaziile, Rakitic cu golul

Benzema și Kroos au fost periculoși în primele minute ale partidei, dar Barcelona a fost echipa care a deschis scorul. Ivan Rakitic a fost lansat excelent în adâncime și l-a învins pe Courtois cu o „scăriță” de mare efect.

Tot Barcelona a mai fost aproape de gol până la pauză, însă Messi și Suarez au fost impreciși și nu au putut majora avantajul.

Ramos, la un pas de bătaie cu Messi

Cea mai controversată fază a partidei s-a petrecut înainte de pauză, când Sergio Ramos l-a lovit cu brațul în figură pe Messi. Cei doi s-au contrat dur apoi, au fost la un pas să se ia la bătaie, iar arbitrul nu l-a sancționat pe fundașul madrilenilor.

Real a atacat furibund după pauză, iar Vinicius a fost cel mai periculos om al echipei lui Solari. A fost în două rânduri aproape de gol, în minutele 56 și 60, dar poarta lui Ter Stegen a rămas intactă de fiecare dată.

Finalul a avut o intensitate extraordinară: madrilenii au asediat poarta Barcelonei, dar scorul a rămas nemodificat până la final!

Barcelona acumulează 60 de puncte și e în mare măsură campioană în La Liga! Catalanii au un avans de 10 puncte față de Atletico Madrid și nu mai puțin de 12 lungimi peste rivala Real Madrid.

Real Madrid - Barcelona 0-1
A marcat: Rakitic '26

Meciul a fost liveTEXT AICI

VIDEO cu golul și cele mai importante faze

Vezi AICI FOTO de la meci

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Vinicius
Rezerve: Navas, Marcelo, Valverde, Lucas, Asensio, Isco, Ceballos
Antrenor: Santiago Solari

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Dembele
Rezerve: Cillessen, Semedo, Umtiti, Aleñá, Vidal, Coutinho, Malcom
Antrenor: Ernesto Valverde

Stadion: „Santiago Bernabeu”, Madrid

42de El Clasicos are Sergio Ramos, care a trecut astfel pe primul loc, alături de Gento, Sanchis și Xavi. Messi are 41 și Iniesta 38

 
 

 

 

Vezi și: Schimbare GIGANTICĂ pe piața media anunțată oficial de supercampionatele Spaniei și Germaniei: „Oamenii sunt prioritari, nu afacerile!” » Ar trebui să fie la fel în Liga 1?!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (104)
robby73
robby73  •  03 Martie 2019, 17:04
Postat de lapusneanul pe 03 Martie 2019, 08:30

se vede ca nu ai urmarit tot dialogul...:)..

Se vede că nu ai înțeles dialogul vostru ;-)

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Martie 2019, 10:32
Postat de dinamo_fan pe 02 Martie 2019, 23:59

Hala Madrid ! incet incet se va revitaliza echipa. Imi pare rau dupa Ronaldo care si in cupa si azi era un jucator care putea intoarce soarta meciului. Era altceva. Cand il vezi pe Benzema cum isi taraie hoitul si apoi rateaza cu latul din 4m parca e si mai mare dorul de CR9. Probabil din sezonul urmator vor veni niste schimbari radicale la nivelul lotului si un antrenor cu experienta, nu care sa aiba conflicte personale cu un jucator ca Isco de parca ar avea 4-5 ca el in echipa ca sa-si permita sa-l tina pe banca din orgoliu personal.

Ai vrut sa zici CR7!Apropo'!Ce ispravi face gelatul la Juve-fara servantii Dani Carvajal si Modrici?Intr-adevar, Benzeema nu mergea nici in timpul lui Zidanne!Solari face bine ca vrea sa intinereasca echipa,dar in meciurile cu Barcelona trebuia sa joace cu Asensio titular, iar pe Vinicius sa-l fi bagat spre final!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Martie 2019, 10:21

Trebuia sa joace Asensio de la inceput.In locul locul lui Vinicius.Pustiul are viteza,are fente,dar nu stie sa centreze si mai ales,nu stie sa suteze.Din cauza asta Real a macinat in gol!

Vezi toate comentariile (104)
Comentează