INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA, SÂMBĂTĂ

REAL MADRID - BARCELONA // Șansă uriașă pentru Messi&co » Barcelona poate prelua supremația în rivalitatea de 87 de ani cu Real Madrid

Barcelona // FOTO: Reuters
Barcelona // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2019 10:36

Dacă va învinge iar în deplasarea cu Real Madrid din campionat, Barcelona poatre trece, în premieră, la conducere în bilanţul general pe 87 de ani şi 241 de Clasice. Leo Messi a reuşit cele mai multe victorii la Madrid, 11 din totalul de 25.

Barcelona se poate distanţa decisiv în campionat de rivala Real, pe care a eliminat-o miercuri în semifinalele Cupei Regelui.

Dacă vor repeta mâine triumful pe "Bernabéu", catalanii vor reuşi pentru prima oară în istoria de 87 de ani a Clasicelor să preia conducerea!

Au recuperat puternic în ultimul deceniu, cucerind arena din Madrid în zece rânduri, în condiţiile în care până în anul 2003 învinseseră numai de 13 ori pe terenul rivalei.

Ramos are 11 eşecuri acasă în Clasico

El Mundo Deportivo a trecut în revistă "prodigioasa decadă blaugrana", remarcând că Barça s-a impus în 12 derbyuri jucate în capitala Spaniei din 2004 încoace, în campionat, Cupă şi Ligă.

În niciuna din ultimele zece "lovituri" n-a marcat mai puţin de două goluri, acel 6-2 din mai 2009 din Primera intrând în istorie. Leo Messi e cel care a triumfat cel mai mult în fieful blanco, 11 succese din totalul de 96 de vizite ale Barcelonei, după cum Sergio Ramos e lider, tot cu 11, la capitolul eşecurilor suferite acasă în derby, ultimul fiind 0-3 miercuri.

95 de victoriiau Real Madrid şi Barcelona în cele 241 de Clasicos jucate până în prezent, 51 de meciuri fiind terminate la egalitate

32 de goluriau dat catalanii în ultimele 10 victorii pe "Bernabéu" , primind doar 9 goluri. În ultimul deceniu, în 17 derbyuri la Madrid, au 10 victorii, 3 remize şi 4 eşecuri

Vezi și: Schimbare la Real Madrid după umilința cu Barcelona: a fost dat afară și înlocuit cu Raul Gonzalez!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează