INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid a intrat în conflict cu Brahim Diaz

Real Madrid în conflict cu Brahim Diaz. Foto: Instagram
Real Madrid în conflict cu Brahim Diaz. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 12:47 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 13:21

Real Madrid nu vrea să-l lase pe Brahim Diaz (24 de ani) să participe cu Marocul la Cupa Africii pe Națiuni, între 13 ianuarie și 11 februarie 2024, deoarece are un program foarte încărcat în perioada respectivă.

Chiar dacă se confruntă cu probleme în ofensivă, Carlo Ancelotti n-a mizat prea mult pe Brahim Diaz în acest debut de sezon. Atacantul spaniol cu origini marocane a bifat per total doar 116 minute la Real Madrid, în 8 partide.

Jucătorii de la Real Madrid au primit BMW-uri de serviciu » Bellingham a ales modelul cel mai scump, cu 653 de cai putere
REAL MADRID
Jucătorii de la Real Madrid au primit BMW-uri de serviciu » Bellingham a ales modelul cel mai scump, cu 653 de cai putere

Real Madrid în conflict cu Brahim Diaz

Cu toate astea, tehncianul italian nu vrea să-i dea drumul la naționala Marocului, între 13 ianuarie și 11 februarie 2024, pentru a evolua la Cupa Africii pe Națiuni. „Clubul îi pune tot felul de obstacole”, dezvăluie cotidianul Sport.

Motivul? Plecarea lui Brahim l-ar lăsa pe Carlo Ancelotti fără prea multe soluții pe bancă, într-o perioadă a sezonului cu multe meciuri în La Liga, Copa del Rey și în optimile de finală ale Ligii Campionilor (în cazul în care va ajunge aici).

Brahim Diaz, campion european cu Spania U17

Diaz e născut la Malaga, din părinți marocani, și a jucat pentru naționalele U17, U19 și U21 ale Spaniei. Cu preprezentativa U17 a disputat chiar finala Euro 2016. Totuși, el a păstrat naționalitatea părinților și acum vrea să îmbrace tricoul Marocului.

Brahim Diaz a luat titlul cu Mancheter City, Real Madrid și AC Milan

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani și-a început cariera la juniorii lui Malaga, iar la seniori a evoluat pentru Manchester City (iulie 2016/ianuarie 2019) și Real Madrid (ianuarie 2019/septembrie 2020), care l-a împrumutat apoi 3 sezoane lui AC Milan, înainte de a-l aduce înapoi în această vară.

Cu toate aceste trei formații, Brahim a câștigat campionatul! La City mai are două Cupe ale Ligii Angliei și o Supercupă, la Real o Supercupă.

Citește și:

După 120 de meciuri în Superliga, s-a lăsat de fotbal la 32 de ani » Cu ce se ocupă acum

Gest controversat în Serie A » Ce a pățit arbitrul care a refuzat să o salute pe asistenta lui înaintea partidei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează