INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid a intrat în cursa pentru noul star din Ligue 1 » Luptă cu Newcastle pentru transfer

Hugo Ekitike/ foto: Imago Images
Hugo Ekitike/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 14:36 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 14:58

Real Madrid a intrat în cursa pentru transferul lui Hugo Ekitike (20 de ani), atacantul lui Reims, notează AS.com, care citează cotidianul francez L'Equipe.

Francezul este unul dintre cei mai căutați jucători ai momentului, fiind dorit cu insistență și de Newcastle. De asemenea, potrivit sursei menționate, și PSG s-ar interesa de serviciile lui Ekitike.

A bătut-o pe Juventus și apoi s-a sinucis din dragoste. Povestea tragică a fotbalistului român căruia părinții i-au interzis căsătoria: „L-au găsit spânzurat cu o frânghie luată de la club!”
GSP LIVE
A bătut-o pe Juventus și apoi s-a sinucis din dragoste. Povestea tragică a fotbalistului român căruia părinții i-au interzis căsătoria: „L-au găsit spânzurat cu o frânghie luată de la club!”

Real Madrid îl vrea pe Hugo Ekitike

După transferurile altor tineri francezi din Ligue 1, Camavinga, în 2021, și Tchouameni, anul acesta, Real Madrid a pus ochii pe Hugo Ekitike, un atacant cu o medie de 0,46 goluri marcate pe meci la Reims.

L'Equipe relatează că nu există o ofertă oficială, dar madrilenii sunt deja în contact cu anturajul jucătorului. Agentul fotbalistului s-ar fi deplasat în capitala Spaniei pentru a cunoaște clubul mai îndeaproape. 

Principalul rival al „albilor” în cursa pentru semnătura francezului este Newcastle. Conform lui Fabrizio Romano, jurnalist scpecializat în transferuri, „coțofenele” sunt de asemenea în legătură cu agentul lui Ekitike, după ce s-au înțeles deja cu Reims în privința sumei de transfer.

Ekitike, noul star din Ligue 1

Ekitike, un vârf de 1,90 metri înălțime, a bifat 25 de meciuri în tricoul lui Reims în acest sezon, a marcat 11 goluri și a oferit 4 pase decisive. Hugo a fost promovat la echipa de seniori a clubului în urmă cu doar un an.

În iunie 2021, cota de piață a acestuia era de 600.000 de euro. În acest moment, potrivit transfermarkt, Ekitike este evaluat la 28 de milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Sadio Mane a uitat deja de Liverpool: „M-am văzut la Bayern încă de la primul contact”

Au bătut palma » Liverpool vinde încă un jucător de atac, după Sadio Mane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  22 Iunie 2022, 21:00

Pai ori sa se duca la Newcastle, ori sa ramina la echipa de traditie Reims, orice numai sa nu mearga la echipa cocalara Real Madrid.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close