INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

UPDATE Sadio Mane a semnat cu Bayern și uitat deja de Liverpool: „M-am văzut aici încă de la primul contact”

Sadio Mane/ foto Imago Images
Sadio Mane/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 14:30 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 15:14

Sadio Mane (30 de ani) a oferit primul interviu din postura de jucător al lui Bayern Munchen.

UPDATE 14:30 » Mane, prezentat oficial la Bayern

Bayern Munchen l-a prezentat oficial pe Sadio Mane, pe contul clubului de Twitter. „Servus Sadio”, a fost mesajul clubului german.

Sadio Mane a semnat cu Bayern și uitat deja de Liverpool: „M-am văzut aici încă de la primul contact”
foto: Twitter @Bayern Munchen

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Atacantul senegalez a fost transferat de campioana Germaniei de la Liverpool, în schimbul a 32 de milioane de euro, plus alte 9 drept bonusuri de performanță. Contractul lui Mane cu Bayern se va întinde pe următorii 3 ani.

Mircea Lucescu, atacat dur de un fost antrenor din Liga 1: „Nu vreau să-i mai pronunț numele! Îi plac banii ca la balamuc”
GSP LIVE
Mircea Lucescu, atacat dur de un fost antrenor din Liga 1: „Nu vreau să-i mai pronunț numele! Îi plac banii ca la balamuc”

Sadio Mane, primul interviu la Bayern

După sosirea în Germania, Sadio a oferit un interviu publicației Bild, în care a vorbit despre algerea sa de a se transfera în Bundesliga.

„Când agentul mi-a spus prima dată de interesul lui Bayern, m-am entuziasmat imediat. M-am văzut aici din primul moment. Este unul dintre marile cluburi ale lumii, iar în fiecare an se luptă pentru toate trofeele.

Pentru mine, a fost decizia potrivită să aleg Bayern. Am avut un sentiment plăcut încă din momentul când clubul mi-a prezentat planul pentru viitor. M-am regăsit în acest plan. Au mai fost și alte echipe care m-au vrut, dar m-a interesat doar Bayern”, a declarat Mane în Bild, citat de Daily Mail. . 

Sadio Mane, carieră impresionantă la Liverpool

După 6 sezoane petrecute pe Anfield, Mane, care mai avea un an de contract cu Liverpool, s-a decis să schimbe campionatul. Sadio a fost transferat de „cormorani” în 2014, de la Southampton, în schimbul a 41 de milioane de euro.

Mane s-a impus imediat la Liverpool și a devenit un titular indiscutabil încă de la primele meciuri. Mane a contribuit decisiv la titlul câștigat de „cormorani” în sezonul 2019-2020, primul după 30 de ani.

70 de milioane de euroeste cota lui Mane, potrivit transfermarkt.com

Sadio a jucat de asemenea în 3 finale de Champions League, una câștigată cu Tottenham, scor 2-0 (în 2019), și alte două pierdute în fața lui Real Madrid, 1-3 (2018), și 0-1 (2022).

Pentru Liverpool, Mane a jucat 269 meciuri în toate competițiile, marcând 120 de goluri. Alături de „cormorani”, senegalezul a mai câștigat Cupa Angliei și Cupa Ligii, în sezonul 2021-2022, dar și Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor, ambele în 2019.

Au bătut palma » Liverpool vinde încă un jucător de atac, după Sadio Mane

Atac la Real Madrid și la șeful La Liga » Nasser Al-Khelaifi, ieșire explozivă în presă: „Nu accept lecții de la nimeni!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  22 Iunie 2022, 21:05

La oricare alta echipa din Germania nu s-ar fi dus.

scandautor
scandautor  •  22 Iunie 2022, 18:02

...altu' care era bayernez de mic...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează