INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Atac la Real Madrid și la șeful La Liga » Nasser Al-Khelaifi, ieșire explozivă în presă: „Nu accept lecții de la nimeni!”

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, foto: Imago
Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 12:01 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 12:35

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, dezvăluie că „oferta lui Real Madrid a fost mereu mai bună decât a noastră, dar Mbappé n-a prelungit pentru bani, ci pentru proiect. E francez și vrea să rămână la Paris”.

Continuă războiul de la distanță pe axa Real Madrid - Paris cu un nou episod în care președintele lui PSG iese la contraatac. Intervievat de cotidianul Marca, Nasser Al-Khelaifi dezvăluie culisele „afacerii Mbappé" și îi dă replici tăioase lui Javier Tebas, șeful Ligii spaniole, atacând „cu talpa" și proiectul Super Ligii. 

Oficialul qatarian a ținut să îl apere pe Kylian, oferind propria versiune a poveștii prelungirii contractului, atât de criticată în Spania: 

Am mare respect pentru Real, un club mare, dar Mbappé n-a ales să reînnoiască pentru bani. Oferta lui Real, 180 de milioane plus salariul, a fost mereu mai bună decât a noastră. A mai avut propuneri din Anglia și a ales PSG pentru că e interesat mai ales de proiect, de sport și de fotbal. Este francez, parizian și vrea să-și reprezinte țara, orașul și clubul. Nu este drept ce s-a spus și s-a scris despre el, nu latura financiară este importantă, ci să câștige trofee

Tranzacția care lansează o nouă superforță în Franța! Primul atac la PSG
LIGUE 1
Tranzacția care lansează o nouă superforță în Franța! Primul atac la PSG

Patronul PSG, atac la adresa La Liga: „Statul spaniol ajută cluburile"

Al-Khelaifi nu i-a rămas dator lui Tebas și l-a pus la punct: 

Cine e această persoană, n-o cunosc?! Nu accept lecții de la nimeni, să se concentreze pe campionatul lui, că e aproape mort. Nu ne implicăm în treburile altora, cluburi, federații sau ligi, nu e stilul nostru. 

Nu-mi pasă ce spune, nu ne pierdem timpul cu el, suntem interesați doar de proiectul nostru. Aud mereu că nu respectăm fair-play-ul financiar, dar nu trebuie să ne spună nimeni ce avem voie să facem. O facem pentru că putem. 

Luați și cazul Messi, la fel s-a întâmplat, au spus că e o mutare imposibil de susținut financiar și noi am scos bani cu Leo. În Spania statul ajută cluburile mai mult și nu e corect. Noi plătim totul, pentru stadion și baza de pregătire".

Nasser Al-Khelaifi: „Super Liga este moartă. Zidane a fost scos în față de presă"

Nasser Al-Khelaifi s-a referit și la Super Liga, pe care Real, Barcelona și Juventus încearcă s-o țină în viață, atacând din nou Madridul: 

„Pentru mine e un proiect deja mort. Dar mi se pare ceva ciudat. Real a câștigat Liga și a meritat-o, pe de o parte au vrut să învingă, au celebrat trofeul aproape o săptămână, și pe de alta, spun că nu le place să joace acolo. Dacă nu ești fericit nu trebuie s-o faci. Este cea mai bună competiție din lume pentru oricine și nu înțeleg de ce și fanii spanioli sunt împotriva acesteia". 

Înțeleg că Madridul e dezamăgit de refuz și lumea spune că-s nebun că n-am acceptat 180 de milioane, însă de 18 luni tot zic că Mbappé nu va pleca. Pentru că îi cunosc familia, e foarte serios. profesionist și nu-i pasă de bani
- Nasser Al-Khelaifi, președinte PSG

Zidane e o persoană ce-mi place, foarte mult ca jucător și îl apreciez și ca antrenor. Îl respect, îl iubesc chiar, dar niciodată n-am vorbit cu el, direct ori indirect, doar presa l-a scos în față. Despre Pochettino voi vorbi mai târziu
- Nasser Al-Khelaifi, președinte PSG

Citește și alte știri din fotbalul francez: 

Michel Platini, ultima declarație în procesul de escrocherie: „Va spăla ce a fost murdărit șapte ani”

Apare o nouă forță în Ligue 1 » Un club legendar a fost cumpărat de un miliardar american + Primul atac la PSG

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  22 Iunie 2022, 21:26

Arabul no sa castige, in veci, un titlu important din afara Frantei.

AlexYss
AlexYss  •  22 Iunie 2022, 14:51

Cele mai scandaloase afirmati1 ale ***: "Nu accept lecții de la nimeni, să se concentreze pe campionatul lui, că e aproape mort". "Aud mereu că nu respectăm fair-play-ul financiar, dar nu trebuie să ne spună nimeni ce avem voie să facem. O facem pentru că putem. "

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close