INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Kylian Mbappe, primele explicații după ce a ales-o pe PSG » Mesaj pentru Real și Florentino Perez

Kylian Mbappe rămâne la PSG / Sursă foto: Imago Images
Kylian Mbappe rămâne la PSG / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 21:29 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 21:49

Kylian Mbappe (23 de ani) și-a justificat decizia de a rămâne la PSG printr-un mesaj publicat duminică seara în social-media.

Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG, refuzând Realul, deși avea un acord de principiu cu clubul madrilen. Cel mai bine plătit jucător din lume va câștiga 180 de milioane salariu total net pe trei sezoane, 130 de milioane bonus de prelungire și va decide totul la echipă. Francezul a explicat de ce a semnat prelungirea cu PSG și n-a uitat-o pe Real Madrid, formația care l-a curtat intens în ultimele luni.

Kylian Mbappe: „De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul”

„De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul. De mic am încercat să avansez din provocare în provocare. De mic mi-am construit drumul spre succes, respectând întotdeauna regulile de conduită.

Vreau să vă anunț că am ales să-mi prelungesc contractul cu PSG. Sunt convins că aici voi continua să cresc. Vreau să-i mulțumesc președintelui Al Khelaifi pentru încredere și răbdare

De asemenea, le mulțumesc fanilor lui PSG, din Franța și din întreaga lume, pentru manifestările lor nesfârșite de afecțiune”, a transmis superstarul francez, prin intermediul rețelelor de socializare. 

Primii sacrificați în „proiectul Mbappe” » PSG dă afară doi oameni DE BAZĂ!
PSG
Primii sacrificați în „proiectul Mbappe” » PSG dă afară doi oameni DE BAZĂ!

Mbappe, mesaj pentru Real Madrid: „Voi fi cel mai mare fan al lor în finala Champions League”

Până ca noua sa înțelegere cu PSG să fie oficializată, Mbappe îl informas deja pe Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, că va semna cu PSG. Acum, Kylian a ținut să le transmită un nou mesaj madrilenilor, mărturisind că o va susține pe Real în finala UCL cu Liverpool de pe 28 mai, care se dispută la Paris. 

„Vreau, de asemenea, să mulțumesc sincer Madridului și președintelui Florentino Perez. Recunosc oportunitatea și privilegiul de a fi dorit de un astfel de club. Bănuiesc că sunt dezamăgiți. 

Voi fi cel mai mare fan al lor la finala Champions League de la Paris. Acasă la mine”, a încheiat Mbappe. 

PSG l-a prezentat oficial pe Mbappe

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid părea cert în urmă cu câteva săptămâni, dar ofensiva totală a Qatarului din ultimele zile l-a făcut pe Mbappe să se răzgândească. Momit de mai mulți bani și de mai multă putere la nivelul deciziilor sportive luate în club, Mbappe a ales PSG.

PSG l-a prezentat oficial pe Mbappe sâmbătă seara, la Paris. Francezul a oferit și o primă reacție, după semnarea contractului: 

„Sunt foarte fericit să duc mai departe aventura de la PSG, să rămân în Paris, orașul meu. Sper să fac în continuare ceea ce îmi place, să câștig trofee alături de voi! Vă mulțumesc”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO AC Milan e din nou campioana Italiei, după 11 ani! Echipa lui Tătărușanu n-a avut emoții în runda decisivă

VIDEO + FOTO Manchester City, din nou stăpâna Angliei: 5 minute FABULOASE pentru al patrulea titlu cu Guardiola! Liverpool a sperat până aproape de final

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Fazy
Fazy  •  23 Mai 2022, 01:42
Postat de melcul_furios pe 22 Mai 2022, 22:06

Practic Mbappe a folosit Real Madrid ca alternativa ca sa obtina un salariu mai mare de la PSG. Daca era asa indragostit de PSG ar fi extins contractul de acum un un, nu astepta pentru ultime 3-4 saptamani si zvonuri ca pleaca la Real. Cert e insa ca e neserios si s-ar putea sa il coste asta in viitor.

Ce să îl coste,atâta timp cât primește 300 de milioane de la psg,plus încă pe atât de la sponsori?

fantasma
fantasma  •  22 Mai 2022, 22:44

Să fim serioși cu frazele astea de așa-zis atașament. Săptămâna trecută emirul Qatar-ului a fost în vizită la Madrid pt a le oferi spaniolilor un robinet la gazele qatareze la un preț imbatabil,probabil că înțelegeți care a fost miza…deci aici s-a ajuns!

doxin
doxin  •  22 Mai 2022, 22:37

O sa ramana doar cu trofee interne.ucl nu o sa ia niciodata..banii conteaza mai mult pentru el decat performanta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează