INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Lovitură teribilă pentru Real Madrid: Courtois s-a accidentat grav și va lipsi 7 luni de pe gazon!

Thibaut Courtois / Sursă foto: Imago Images
Thibaut Courtois / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 16:40 / Actualizat joi, 10 august 2023 16:56

Thibaut Courtois, titularul incontestabil din poarta lui Real Madrid și unul dintre oamenii determinanți în succesele din anii precedenți, a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genuchi. Va lipsi mai bine de jumătate de an de pe gazon, o veste cum nu se mai proastă pentru Carlo Ancelotti înainte de startul noului sezon. 

Belgianul în vârstă de 31 de ani a suferit o accidentare teribilă la unul dintre antrenamentele efectuate de madrileni, iar verdictul medicilor a fost unul necruțător: Courtois a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genuchiul stâng, o accidentare care-l va ține departe de gazon minimum șapte luni, conform primelor estimări. 

Clubul a confirmat diagnosticul sumbru: „După testele efectuate jucătorului nostru Thibaut Courtois, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng. Jucătorul va fi operat în următoarele zile”, a transmis Real Madrid. 

Real Madrid e obligată, astfel, să transfere de urgență un portar. Alternativa pentru Courtois era ucraineanul Andriy Lunin, un portar în vârstă de 24 de ani cotat la 5 milioane de euro, dar pe care clubul nu-l consideră o variantă de încredere pe termen lung.

Courtois venea după o ruptură musculară la triceps

Courtois încheiase sezonul cu o supărătoare ruptură musculară, care nu l-a împiedicat, însă, să apere în returul cu Manchester City din Champions League, pierdut de Madrid cu 0-4. Acesta suferise o leziune la triceps în apropierea meciului de pe „Etihad”, dar a insistat să fie pe teren în meciul respectiv.

Courtois joacă la Real Madrid din 2018, când Florentino Perez plătea 35 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Chelsea.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Transferul verii e gata! Tottenham a cedat la a patra ofertă a lui Bayern pentru Harry Kane

Francezii îl desființează pe Istvan Kovacs, grecii îl laudă » Controversă pe marginea deciziilor luate aseară de român în Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează