INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

REAL MADRID // Eden Hazard e OUT! Anunțul făcut de Zinedine Zidane, înainte de Supercupa Spaniei

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 17:36

Eden Hazard (28 de ani), mijlocașul celor de la Real Madrid, va rata Supercupa Spaniei, care se desfășoară între 8 și 12 ianuarie la Jeddah (Arabia Saudită).  

Anunțul a fost făcut astăzi de Zinedine Zidane, în cadrul unei conferințe de presă: „E out pentru această competiție, sper că va fi apt după aceea”, a declarat antrenorul francez.

Hazard s-a confruntat cu mai multe probleme medicale de când s-a transferat la Real Madrid. Belgianul a avut evoluții sub așteptări, reușind să înscrie un singur gol în 8 apariții în campionat. 

Începând din acest an, Supercupa Spaniei și-a schimbat formatul de desfășurare, urmând să se dispute în Arabia Saudită, în format eliminatoriu. Valencia - Real Madrid (8 ianuarie) și Barcelona - Atletico Madrid (9 ianuarie) sunt cele două semifinale. Finala va avea loc pe 12 ianuarie.

  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

Bombă cu VAR! Nu va mai sancționa ofsaidurile milimetrice?!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
703238066732175
Necula Daniel  •  03 Ianuarie 2020, 19:46

Cand A zis neamtu ala ca sunteti un ziar de împachetat pestele, v-a lăudat asa sa stiti ,gazeta de click bite ce sunteti,numa de curv3 ,becali steluța aia care o fii ea si cancan scrieți,inteleg ca trebuie sa scrieti ceva ca asta e munca voastră, dar macar sa o faceti decent,binisor,voi sunteti pământ de flori, si eu am loc de muncă,și eu mă trezesc la 5 dimineața și ajung in cel mai bun caz la 18:00 acasa,dar dacă nu imi fac treaba ma zboară una doua... asa e si la voi!?!?! Cum mama *** va mai rabdă pământul !?mai bine va apucați sa scrieti oracole de clasa a 2-a si acolo cred ca va trebuie un pic mai multă minte. O seara buna! Aaa p.s. Dacă mă cenzurati stiti ce se striga de PeSeDeu si Dragnea, chestia aia cu "mure", doar ca Gsp

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

el_dragon
el_dragon  •  03 Ianuarie 2020, 19:43
Postat de Radu Dit pe 03 Ianuarie 2020, 18:49

Numai titluri care insinueaza informatii false. Poate, poate cineva o sa va citeasca articolul. GSP este o fituica (electronica) de doi bani. Sper sa se aleaga praful de brandul vostru. Over and out!

doamne ajuta

teddyw
teddyw  •  03 Ianuarie 2020, 18:59
Postat de el_dragon pe 03 Ianuarie 2020, 18:29

nu era mai simplu sa spuneti ca este accidentat ??? CAND SPUI OUT inseamna AFARA !!!!!!!!!!!!! numai scrieti bah in engleza daca nu stiti !!!

Daca scria "Hazard accidentat" nici nu mai deschideai articolul! Asa ti-a tras ata prin gura...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează