INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

UPDATE // Real Madrid ar putea face cel mai scump transfer din istorie! Sumă COLOSALĂ pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo » Reacția clubului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 10:48

Kylian Mbappe, starul Franței la Campionatul Mondial, ar putea pleca în această vară de la PSG.

Mundo Deportivo, care citează surse franceze, anunță că Real Madrid și PSG au ajuns la un acord pentru transferul atacantului francez de 19 ani. Pentru a-l aduce pe Mbappe, Real Madrid este dispusă să achite 275 de milioane de euro, suma urmând să fie plătită în patru tranșe.

Transferul lui Mbappe ar urma să se realizeze după ce Cristiano Ronaldo va pleca la Juventus, pentru 100 de milioane de euro. (Detalii aici)

Mbappe, crescut de AS Monaco, a fost împrumutat sezonul trecut la PSG, iar la 1 iulie a fost achziționat pentru 180 de milioane de euro. În sezonul trecut, Mbappe a marcat 21 de goluri în 44 de meciuri, oferind și 16 pase de gol.

120.000.000 €este cota lui Mbappe, potrivit transfermarkt

Real neagă oferta

Într-un comunicat de presă emis pe site-ul oficial, Real Madrid neagă faptul că a făcut o ofertă celor de la PSG pentru transferul francezului Kylian Mbappe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
645690152453325
Adi Cristi  •  05 Iulie 2018, 05:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandela
mandela  •  04 Iulie 2018, 14:50

Real a dezmintit deja zvonul. Daca exista negocieri pentru Mbappe sau Neymar, ele cu siguranta nu sunt in punctul in care sa fie anuntate in presa. Dar disperarea dupa click-uri si exclusivitati va face sa publicati orice, fara o verificare minima a faptelor.

fancraiova
fancraiova  •  04 Iulie 2018, 14:41

ca sa radem putin , maine este florinel coman

Vezi toate comentariile (5)
Comentează