INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid, fără prime și premii și în acest sezon » Florentino Perez prelungește austeritatea la Real

Florentino Perez
Florentino Perez

Articol de - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 10:55 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 11:19

REAL MADRID. Președintele Florentino Perez a anunțat că echipa lui Zidane nu va fi recompensată nici în 2021 dacă va câștiga vreun trofeu, din cauza pierderile de 300 de milioane de euro față de bugetul planificat.

După ce a dat chix cu puciul de separarea față de UEFA și Champions League, Florentino Pérez le-a dat o veste proastă lui Zidane și elevilor săi. Nu vor avea parte de prime ori de alte bonusuri financiare dacă los blancos vor câștiga titlul sau/și Liga. 

Cotidianul Marca a aflat că, pentru al doilea sezon consecutiv, Real Madrid nu poate răsplăti performanțele din cauza marilor pierderi financiare, accentuate și de pandemia de coronavirus. 300 de milioane de euro în minus față de bugetul planificat de gruparea madrilenă pentru ediția 2020-2021.

Real Madrid: 40 de milioane în minus fără fani

De mai multe săptămâni, jucătorii și conducerea campioanei Spaniei negociază o reducere cu 10 procente a salariilor, cu excepția celor care au plecat în iarnă, Ødegaard și Jovici, ce au ajuns la o înțelegere înainte să fie împrumutați, sau a celor care au discutat deja reînnoirea acordului (Modrici, de exemplu). Real Madrid speră să treacă de Chelsea în meciul din semifinale și să poată încasa 115 milioane de euro ajungând în ultimul act de la Istanbul. 

O compensație pentru pierderile importante înregistrate și din cauza absenței fanilor la partidele de pe teren propriu. 40 de milioane de euro ar reprezenta gaura la buget după cele cinci meciuri disputate în Champions în Valdebebas în loc de „Santiago Bernabéu".

EXCLUSIV Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă! Trebuie să știi meserie că altfel nu merge”

Citește și alte știri despre Real Madrid: 

Patru cluburi discriminate financiar, doar Real Madrid și Barcelona primeau și bonusuri fantastice!

Catalanii de la Sport, anunț-soc: Real Madrid nu mai contează pe Sergio Ramos! Ce înlocuitor i s-a găsit

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează