INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Starul lui Real Madrid nu vrea să audă de banii șeicilor: „10, 20 sau 30 de milioane de euro nu-mi vor schimba viața”

Federico Valverde și Eduardo Camavinga au semnat pe 5 ani cu Real Madrid. Foto: Imago Images
Federico Valverde și Eduardo Camavinga au semnat pe 5 ani cu Real Madrid. Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 11:06 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 11:10

Federico Valverde, 25 de ani, mijlocașul central al liderului din La Liga, Real Madrid, nu se gândește să se despartă prea curând de echipa lui Carlo Ancelotti. Nici măcar sumele amețitoare oferite de echipele din Arabia Saudită nu-l tentează.

În contextul în care Saudi Pro League devine un campionat din ce în ce mai atrăgător pentru starurile fotbalului mondial datorită salariilor astronomice oferite de șeici, uruguayanul a ales să se gândească la performanță în detrimentul banilor.

Supercupa șeicilor! Puterile Spaniei se înfruntă în Arabia Saudită » Cum se împart banii + cât „donează
SPANIA
Supercupa șeicilor! Puterile Spaniei se înfruntă în Arabia Saudită » Cum se împart banii + cât „donează" Real, Barcelona și Atletico

Federico Valverde refuză Saudi Pro League

Federico Valverde a afirmat că în momentul de față este exclus să accepte o ofertă din zona respectivă, deoarece este foarte fericit la Real Madrid. Valverde este recunoscător că poate să evolueze la „cea mai bună echipă din lume” și nici chiar câteva zeci de milioane în plus la salariu nu l-ar face să-și schimbe părerea.

„Astăzi este imposibil să spun da unei oferte din Arabia Saudită. Sunt foarte fericit la Real Madrid, este cea mai bună echipă din lume și 10, 20 sau 30 de milioane de euro nu-mi vor schimba viața. Sunt fericit, familia mea este fericită la Madrid. Copiii mei sunt bine și asta e ceea ce îmi doresc cel mai mult în viața mea. În fotbal îmi doresc cel mai mult să continui să concurez la cel mai înalt nivel”, a spus Federico Valverde, conform marca.com.

Real Madrid va înfrunta astăzi (n.r. - miercuri, 10 ianuarie) Atletico Madrid în semifinalele Cupei Spaniei, de la ora 21:00. Meciul se va disputa pe Stadionul KSU din Riyadh, din Arabia Saudită.

Federico Valverde, dispus să se „sacrifice” din nou pentru Real Madrid

În 2020, Federico Valverde a fost eroul Realului în finala Supercupei Spaniei, în care „albii” și-au înfruntat tot rivala concitadină. În minutul 115, uruguayanul l-a faultat pe Alvaro Morata, care ar fi scăpat în situație de 1 contra 1 cu Thibaut Courtois, la scorul de 0-0. Valverde a văzut cartonașul roșu direct, însă Real a reușit să câștige trofeul la loviturile de departajare (scor 4-1).

230 de meciuria adunat Federico Valverde la Real Madrid

Întrebat dacă ar fi dispus să repete un astfel de gest pentru succesul echipei sale, Federico Valverde a răspuns fără să ezite: „Desigur, aș face-o. Atâta timp cât este pentru echipă. Dacă pierdem cu 0-3 nu are sens! În acea finală controlam jocul, era foarte strâns. Dacă vom fi din nou în aceeași situație, aș face-o din nou. Pentru echipă, pentru valorile mele. Pentru echipă trebuie să dai mereu totul".

19 goluriși 18 assist-uri are Valverde la Real Madrid

Valverde a câștigat tot ce se putea cu echipa lui Ancelotti.  A cucerit o dată Champions League, de două ori La Liga, de două ori Campionatul Mondial al Cluburilor, de două ori Supercupa Spaniei, o Cupă a Spaniei și o Supercupă a Europei.

  • Articol de Emanoil Ursache

VIDEO Carlo Ancelotti a inventat un nou jucător la Real Madrid

Citește și alte articole:

Președintele lui PSG nu-și pierde speranța: „Vreau ca Mbappe să rămână la noi”
PSG
Președintele lui PSG nu-și pierde speranța: „Vreau ca Mbappe să rămână la noi”
Așa arată optimile Cupei Spaniei! Atletico - Real Madrid, capul de afiș » Barcelona are cel mai ușor adversar
SPANIA
Așa arată optimile Cupei Spaniei! Atletico - Real Madrid, capul de afiș » Barcelona are cel mai ușor adversar

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează