INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HUESCA - REAL MADRID 0-1

Real Madrid găfâie! Victorie chinuită cu Huesca, ultimul loc din La Liga: 5-11 scorul la șuturi la poartă!

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 19:33

Real Madrid se impune chinuit la Huesca după un gol a lui Gareth Bale, 1-0.

Real Madrid venea la Huesca într-o situație destul de paradoxală: 7 victorii în ultimele 8 meciuri, dar cu un joc neconvingător și un loc sub așteptări în clasament. Huesca, ultimul loc în La Liga, a jucat cu mult curaj, oferind 90 de minute cel puțin echilibrate, dominând-o pe Real la multe capitole.

„Galacticii” au început mai bine, deschizând scorul după doar 8 minute prin galezul Bale. Acesta a reluat din prima, cu stângul, o centrare a lui Odriozola de pe flancul drept și părea că madrilenii vor obține ușor cele 3 puncte.

Totuși, gazdele nu s-au predat, iar Avila l-a remarcat pe Courtois în minutul 17, cu un șut din marginea careului, aceasta fiind singura mare ocazie a primei reprize.

Huesca a început furibund partea secundă, Melero ratând în minutul 47 o ocazie monumentală cu capul din 5 metri. Apoi au intrat în scenă cei 2 portari, atât Courtois, cât și Jovanovic scoțând câteva șuturi periculoase, inclusiv o situație de 1 la 1 a lui Bale.

Realul a tremurat până la final, Carvajal respingând de pe linia porții un șut în minutul 90+3 la ultima fază a meciului. Statistica arată forma slabă a echipei lui Solari:

  • Șuturi spre poartă: 11-5 pentru Huesca
  • Cornere: 11-6 pentru Huesca

Real Madrid urcă după această rundă în top 4, la 5 puncte de liderul Barcelona. De cealaltă parte, situația devine tot mai grea pentru Huesca, cu doar 7 puncte în 15 etape.

(Autor: Andrei Stroe)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  10 Decembrie 2018, 08:58

Intristator este ce se intampla cu Asensio!Si Isco!Si portarul Navas!Florentino Perez trebuie sa aleaga!Ori antrenorul Solari,ori acesti jucatori!Care, se pierd!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close