INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - REAL SOCIEDAD 3-4

Real Madrid // Gareth Bale forțează plecarea cu orice preț! Gestul făcut la 1-4 cu Sociedad

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 10:48

Gareth Bale, 30 de ani, unul dintre cei buni jucători din istoria recentă a lui Real Madrid, n-a evoluat în „dezastrul” cu Real Sociedad din Copa del Rey, 3-4, fiind ținut pe tușă de o accidentare. 

Fotbalistul galez a urmărit meciul din tribune, iar la scorul de 4-1 în favoarea bascilor a luat decizia să părăsească stadionul. Bale a pierdut astfel finalul incandescent de meci, în care madrilenii au înscris de două ori și au fost aproape de o „remontada” de senzație. 

Televiziunile l-au surprins pe Bale în timp ce părăsea arena, iar jurnaliștii au observat și momentele petrecute în parcarea stadionului, când Bale s-a urcat în propria mașină și a plecat grăbit de la stadion

Potrivit AS, Gareth Bale a mai recurs la acest gest și în trecut, de fiecare dată stârnind reacții de nemulțumire din partea suporterilor „Los Blancos”. 

În urmă cu doar câteva luni, galezul i-a enervat pe fani după ce a afișat un steag pe care era inscripționat mesajul: „Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine”. 

  • foto: AS

Vezi și: 

REAL MADRID - REAL SOCIEDAD 3-4 // FOTO Trupa lui Zidane, OUT din Cupa Spaniei după un meci nebu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează