INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Eden Hazard, desfiinţat în Belgia: „A crezut că talentul este suficient. Nu a muncit niciodată”

Eden Hazard // foto: Guliver/gettyimages +40   FOTO
Eden Hazard // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 10:11 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 10:31

Gilles De Bilde (49 de ani), fost fotbalist belgian, l-a criticat pe Eden Hazard (30) pentru condiția fizică în care s-a prezentat la Real Madrid după ce „galacticii” l-au cumpărat de la Chelsea.

De Bilde, care a jucat la echipe precum Anderlecht, PSV și Aston Villa, este autorul unui atac frontal la Eden Hazard, cel în care „albii” își puseseră speranța că va fi înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo. Lucrurile nu au mers cum s-a sperat pentru jucătorul venit de la Chelsea, care a fost accidentat în cea mai mare parte a celor aproape două sezoane petrecute la Madrid. 

Hazard a fost „urecheat” în repetate rânduri pentru kilogramele în plus cu care s-a prezentat la reunirea lotului „albilor” din vara lui 2019, la scurt timp după ce transferul său fusese oficializat. 

„Ăsta este Eden Hazard”

„Hazard și-a petrecut întreaga carieră crezând că talentul său este suficient, nu a muncit niciodată. Ajungi la cel mai mare club al lumii, știi că ești cel care trebuie să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo, și tu vii cu kilograme în plus? Ăsta este Eden Hazard. El nu a învățat niciodată cum să aibă un punct de plecare, de la care să înceapă să muncească. Lasă impresia că nu poate niciodată să joace la capacitate maximă”, a spus De Bilde pentru Het Laaste Niewus, citat de AS.

Totuși, fostul internațional belgian admite că atunci când este apt de joc, Hazard nu trebuie să lipsească de la „națională”: „Trebuie să meargă la EURO în această vară, are atât de mult talent încât poate decide un meci în 15 minute”.

Hazard a revenit la antrenamentele de grup în acest weekend după o accidentare musculară și ar putea juca cu Liverpool marți, în Liga Campionilor.

14 meciuria jucat Hazard în acest sezon. A înscris de 3 ori

115 milioane de euroa plătit Real Madrid pentru Hazard în 2019, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. Eden Hazard continuă recuperarea la Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul spaniol:

Real Sociedad a câștigat Cupa Regelui Spaniei, după o finală tensionată cu rivala Athletic Bilbao

Pique protesta în „El Clasico” de la 11 ani: „Arbitrii ajută Real Madrid încă de la juniori!”

Playtech: Dani Oțil, derapaj misogin la Antena 1: ‘Ești urâtă, de fapt, la bază’. Și Răzvan Simion a fost șocat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează