INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid îl caută pe noul Messi! 132 de milioane cheltuiți pentru a găsi viitorul star

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 18:28

Brazilianul Reinier este ultimul transfer al lui Real Madrid dintr-o serie care-i cuprinde pe Rodrygo (50), Vinícius (45), Asensio (4), Odegaard (3) şi Kubo. Totul pentru a găsi viitorul star al fotbalului mondial.

Real continuă şi în 2020 strategia de mercato axată pe ideea de „a-l descoperi pe noul Messi”. Şi investeşte în tinerele talente pentru a lansa viitorul star blanco. Jesus Reinier, 18 ani, mijlocaşul ofensiv adus cu 30 de milioane de euro de la Flamengo, e doar ultimul dintr-o colecţie de şase puşti, care au costat în total 132 de milioane de euro. O mutare destinată să ofere o alternativă la sumele tot mai ameţitoare de pe piaţa transferurilor.

Ødegaard şi Kubo, trimişi în rodaj

„Dacă pentru a ajunge la Mbappé are nevoie de 300-400 de milioane, Real încearcă să facă diferenţa prin a se orienta spre fotbalişti de atac cu vârste de până la 20 de ani”, a punctat Marca. Referirea este la Rodrygo (50 de milioane), Vinícius Junior (45), Marco Asensio (4), Martin Ødegaard (3) şi Takefusa Kubo, venit liber. Primii patru sunt deja în lotul lui Zidane, chiar dacă nu s-au putut impune ca titulari, în timp ce norvegianul e remarcat la Sociedad, unde evoluează bine şi constant, iar japonezul şi-a câştigat loc de titular la Mallorca. 

PUŞTII LUI REAL ÎN ACEST SEZON

JucătorVârstăMeciuriGoluri
Rodrygo19187
Vinícius Jr19182
Ødegaard21184
Kubo18171

*Asensio (24) e accidentat şi n-a jucat deloc.

337,5 milioane de euroa cheltuit în total Real Madrid pentru achiziţii în acest sezon, cel mai scump transfer fiind Eden Hazard, 100 de milioane de la Chelsea

Cele mai tari acțiuni reușite de Rodrygo la Real Madrid

Citește și:

Situație incredibilă la AC Milan » Fundașul stânga Theo Hernández este golgeterul echipei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bisisica5
bisisica5  •  22 Ianuarie 2020, 15:48

Bai da pe mbapu ‘ de la *** lu’ becali nu-l mai aduc ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează