INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Legenda lui Real Madrid face un apel la Florentino Perez: „Ia-l acum pe Mbappe! Eu l-am iertat din prima zi”

Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 16:38 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 17:01

Guti (46 de ani), legenda lui Real Madrid, cu aproape 550 de meciuri jucate pentru clubul „blanco”, consideră că Florentino Perez ar trebui să încerce din nou să-l aducă în capitala Spaniei pe Kylian Mbappe (24).

Exceptând jucătorii argentinieni, proaspăt campioni mondiali, Kylian Mbappe este omul momentului în fotbalul internațional. A fost cel mai bun marcator de la Campionatul Mondial, cu 8 goluri, 3 dintre acestea în finala cu Argentina.

Iar Guti, pe numele său întreg José María Gutiérrez Hernández, consideră că Real Madrid ar greși dacă nu ar încerca din nou să-l transfere.

Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”
FARUL
Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”

Legenda lui Real Madrid face un apel la Florentino Perez: „Ia-l acum pe Mbappe!”

„L-am iertat din prima zi. Am spus mereu că cei mai buni jucători trebuie să fie la Real Madrid. Sigur, înțeleg că fanii se simt rău, toți îl vedeam la Real așa că a fost o dezamăgire foarte mare, dar au fost decizii personale.

Cum ar putea Real Madrid să închidă ușa unui jucător atât de spectaculos? Nu poate, având în vedere câtă bucurie ar aduce clubului. E un jucător care ar fi binevenit în orice echipă.

Cred că este un jucător făcut pentru Real Madrid. Dacă vrea să realizeze ce au realizat Messi, Cristiano și alții, trebuie să joace la Real Madrid. Nu o poate face de la PSG. Real trebuie să încerce să-l aducă acum. Nu sunt mulți jucători care să producă dezechilibru așa cum poate el”, a precizat Guti, citat de El Confidencial.

Kylian Mbappe a „trădat-o” pe Real Madrid

Transferul lui Mbappe la Real Madrid părea cert în vară, când atacantului francez îi expirase contractul cu PSG. Numai că Mbappe a înșelat așteptările fanilor blanco, inclusiv ale președintelui Florentino Perez, și a optat să semneze un contract nou cu PSG, întins pe 3 ani.

Șeicii nu iau în calcul să-l vândă pe Kylian, astfel că, realist, Real nu ar putea să spere la Mbappe decât în 2025, în cazul în care acesta nu va semna prelungirea cu PSG până atunci.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

UEFA o amenință pe Juventus! Depunctare, retrogradare sau excludere din Europa

Doi titulari ai Croației, implicați într-un scandal de proporții » Au sărbătorit bronzul mondial cu un slogan fascist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  22 Decembrie 2022, 14:35

Mbappe voia sa vina la Real Madrid de acum 3-4 ani(când era gratis-(fiind la final de contract cu Monaco)!Dar s-a opus...Zidanne!Antrenorul lui Real Madrid!Pai cum sa-l aduca la Real Madrid(in dauna lui PSG)!Și gratis!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează