INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LEVANTE

FOTO Real Madrid, victorie zdrobitoare cu Levante » Performanță fabuloasă reușită de Benzema + primul hattrick reușit de Vinicius

Karim Benzema și Vinicius Junior
Foto: Imago +10   FOTO
Karim Benzema și Vinicius Junior Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 09:53 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 10:43

Real Madrid a câștigat la scor de tenisul meciul de acasă cu Levante, 6-0, în etapa #36 din La Liga. Vinicius Junior a reușit un hattrick, în timp ce Karim Benzema, deși a înscris o singură dată, l-a egalat pe legendarul Raul în clasamentul marcatorilor all-time ai formației din capitala Spaniei.

Deja campioni, „Los Blancos” n-au avut niciun fel de emoție cu Levante, echipă aflată pe ultimul loc în La Liga. După înfrângerea pe de „Bernabeu”, formația din Valencia a retrogradat matematic.

Ce se întâmplă dacă Sepsi câștigă Cupa României și termină pe loc de baraj + Situație bizară: două echipe din play-out în cupele europene!
CLASAMENT
Ce se întâmplă dacă Sepsi câștigă Cupa României și termină pe loc de baraj + Situație bizară: două echipe din play-out în cupele europene!

Real Madrid, victorie convingătoare cu Levante

Balul a fost deschis de Ferland Mendy (13), care a marcat după ce a scăpat singur cu goalkeeper-ul advers, și a fost continuat de Karim Benzema (19), gol simplu cu o lovitură de cap, după centrarea perfectă a lui Vinicius. Cu un adversar în corzi, Rodrygo (34) a majorat diferența din câtiva metri, trecându-i un nou assist în cont lui Modric.

Același mijlocaș croat l-a pus în valoare și pe Vinicius Junior (45), iar brazilianul a înscris cu un șut frumos din unghi, chiar înainte de pauză. Având în față un oponent groggy, madrilenii s-au distrat și în actul secund. Benzema (68) a făcut ce a vrut cu defensiva lui Levante, a trecut inclusiv de portar, după care, altruist, i-a pasat mingea lui Vini, 5-0.

+6 FOTO

Până la final, scorul avea să se transforme într-unul de tenis, după ce Jovic, intrat de pe bancă, l-a servit excelent pe același Vinicius, iar brazilianul, odată ajuns în careul advers, a fost de neoprit (83). După un dribling scurt cu ajutorul căruia a scăpat de fundașul advers, fotbalistul cotat la 100 de milioane de euro a înscris cu un șut frumos pe lângă portarul retrogradatei Levante. Primul hattrick reușit de brazilian la Real Madrid.

Karim Benzema l-a egalat pe legendarul Raul

Grație reușitei din partida cu Levante, Karim Benzema a ajuns la 323 de goluri pentru Real Madrid, egalându-l pe legendarul Raul în topul all-time al marcatorilor madrileni. Cei doi împart acum locul 2 în acest clasament. 

Liderul incontestabil este Cristiano Ronaldo, care are 450 de goluri în 438 de meciuri jucate pentru „Los Blancos”. Pentru cele 323 de reușite, Raul a avut nevoie de 741 de apariții, în timp ce Karim Benzema de 603.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Tottenham - Arsenal 3-0 » Se aprinde lupta pentru ultimul loc de Champions League

Clauză surpriză în contractul lui Haaland » Pe ce sumă poate pleca după doi ani de la Manchester City

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează