INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid scapă de jucătorul pe care plătea 60 de milioane de euro în 2019

Luka Jovic, stânga / foto Imago Images
Luka Jovic, stânga / foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 12:36 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2022 13:23

Real Madrid este foarte aproape să îl împrumute pe Luka Jovic (24 de ani) la Fiorentina, potrivit specialistului în mercato Fabrizio Romano.

Atacantul sârb sosea pe „Santiago Bernabeu” în 2019, de la Frankfurt, în schimbul a 63 de milioane de euro. Luka a mai fost împrumutat de Real Madrid, chiar la echipa germană, între ianuarie și iunie 2021.

Fostul fotbalist al lui Lucescu, amenințat cu execuția: „Străbunicul meu a fost erou al URSS, idioților! Ce fascist sunt eu?”
UCRAINA
Fostul fotbalist al lui Lucescu, amenințat cu execuția: „Străbunicul meu a fost erou al URSS, idioților! Ce fascist sunt eu?”

Real Madrid îl împrumută pe Jovic

Jovic va fi împrumutat pentru sezonul 2022-2023 la Fiorentina, iar după Bundesliga și La Liga, acesta va juca și în Serie A. 

Cele două echipe s-au înțeles după ce Real Madrid a acceptat să plătească o parte din salariul jucătorului împrumutat. Jovic câștigă aproximativ 10 milioane de euro pe an.

Real Madrid scapă de jucătorul pe care plătea 60 de milioane de euro în 2019
Luka Jovic / foto Imago Images

Sârbul venea în 2019 ca o mare speranță pentru „albi”, însă nu a reușit să se impună niciodată, indiferent de antrenor. De la sosirea lui Carlo Ancelotti, Jovic a devenit chiar a treia variantă de atacant central, după Karim Benzema, golgeterul echipei, și Mariano Diaz.

În acest sezon de La Liga, a jucat în 15 partide, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. Singura sa reușită a fost într-un meci cu Real Sociedad, scor 2-0. Atunci a intrat la pauză, în locul lui Benzema, accidentat.

Cota sa se ridică în acest moment la 16 milioane de euro pe transfermarkt.com, după ce în urmă cu 3 ani era evaluat la 60 de milioane.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Chelsea i-a „furat” jucătorul Barcelonei și plătește 70 de milioane de euro!

Clauză de neînțeles la transferul lui Bale! Motivul ciudat pentru care noua echipă trebuie să îi dea bani lui David Beckham

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează