INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - MANCHESTER UNITED 2-1

Real Madrid - Manchester United 2-1 // Încă o performanță bifată de Zidane! Doar Sacchi a mai reușit asta! » Cei 5 fotbaliști remarcați de tehncianul francez

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 00:10

Zinedine Zidane a lăudat efortul făcut de fotbaliștii săi în meciul câștigat de Real Madrid în fața celor de la Manchester United (2-1), în urma căruia madrilenii au cucerit Supercupa Europei.

Deși a recunoscut că în repriza a doua echipa sa a suferit, tehnicianul este de părere că victoria a fost meritată și a lăudat cinci fotbaliști ai Realului pentru prestațiile de la Skopje.

"În repriza a doua am suferit puțin, dar prima parte a fost extraordinară. Cred că este o victorie meritată. Sunt mulțumit de ceea ce au reușit băieții. Nu este ușor. Efortul a fost uriaș și am făcut un meci mare.

Bale și Benzema au muncit extrem de mult. Kroos și Modrici s-au descurcat foarte bine la centrul terenului, iar Isco este un artist", a spus Zidane la finalul partidei pentru presa spaniolă.

Zidane este al doilea antrenor care cucerește Supercupa Europei în două sezoane consecutive, după Arrigo Sacchi, cu AC Milan, în 1989 și 1990.

Citește și:

VIDEO+FOTO Ceasul Europei e dat de Madridul lui Zidane! Real confiscă și Supercupa Europei după 2-1 cu United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează