INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID // Noi bătăi de cap pentru Zidane, după accidentarea groaznică a lui Asensio: Luka Jovic și Mendy s-au accidentat!

Zinedine Zidane are probleme înainte de noul sezon, care va începe pe 17 august // foto: Guliver/Getty Images
Zinedine Zidane are probleme înainte de noul sezon, care va începe pe 17 august // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 11:02

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, s-a mai ales cu un accidentat în urma amicalului cu Atletico Madrid, pierdut cu un neverosimil 3-7.

După Marco Asensio, Brahim Diaz şi Ferland Mendy, s-a lovit şi Luka Jovic, schimbat după o leziune la genunchi suferită în urma ciocnirii cu Oblak.

Real pare urmărită de probleme în turneul amical din această vară: de-abia transferat de la Olympique Lyon, francezul Ferland Mendy, un jucător de care Zidane are atâta nevoie în defensuvă, nu a avut timp să joace prea mult la Real Madrid.

Fundașul stânga, pentru care clubul blanco a achitat 48 de milioane de euro, a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă în timpul amicalului cu Arsenal din urmă cu câteva zile, câștigat la penalty-uri. Și va lipsi patru săptămâni.

Încă o veste proastă pentru Real, care l-a pierdut până primăvara viitoare pe Marco Asensio, care a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a meniscului la genunchiul stâng.

17 auguste data la care va începe noul sezon din Spania. Real Madrid începe în deplasare, cu Celta Vigo

Vezi și: VIDEO Sergio Ramos caută scuze după dezastrul cu Atletico: „Am tratat meciul ca pe un amical. Ei nu!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează